hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Barkóczi Sándor: Mi legyen a vörösiszappal? – Dr Bakonyi Zoltán bizonyítani akar

2010.12.09. 06:30 - a putnoki halottlátó

Címkék: turizmus katasztrófa álhír tragédia gyógyfürdő helyreállítás rekultiváció vörösiszap bakonyi zoltán

Munkagépek tömkelege dolgozik jelenleg is az Ajkához közeli területeken, ahol folyamatosan takarítják el a vörösiszapot, melynek eltüntetése nem könnyű feladat. A nehézségek hatására Dr Bakonyi Zoltán - ahogyan nyilatkozta - bűntudattól vezérelve elhatározta, újra fellendíti a térséget.

A MAL Zrt. cégvezetője tartja magát korábbi állításához, miszerint a vörösiszap egészségre nem káros, s ezért állná egy vörösiszapos fürdőkomplexum felépítésének teljes költségét, melytől ő maga a térség turisztikai és morális felemelkedését várná.

"Céljaim közt szerepel, hogy a luxusfürdő jól fizető munkát adjon az itteni embereknek, s ezzel szeretném visszaszerezni bizalmukat, s a bocsánatukat kérni, hiszen tudom, hogy engem terhel a felelősség. Egyébként szabadidőmben sokszor alkalmazom az iszappakolásos relaxációt, ezért gondolom azt, hogy kifizetődő lenne ezzel a sok iszappal kezdeni valamit, ha már úgy sem tudjuk hova tenni, meg ha már így kiömlött. A gyárban nekem amúgy is azt mondták, hogy ez nem is éget." - fogalmazott Bakonyi kutyafuttában a TYaH-nak (Tyúkszar a Horizonton).
 
Az elemzők már foglalkoznak a tervvel, s egy neve elhallgatását kérő független szakértőt mi is megkérdeztünk az ötletről, aki csak annyit mondott, hogy Bakonyi úr teste a pokolban fog megrohadni elégni, vagy a vörösiszapos medencében, de ez biztos.

 

 

 

 

 

 

(Ha minden jól megy, egy seggessel indítanak, úszódresszben)

Bakonyi Zoltán egyébként úgy tervezi, hogy a felavató ceremónián a cég vezetősége fogja kipróbálni először a wellness központot, mintegy bizonyítva elkötelezettségét és bűntudatának tényét. Az eddig megkérdezett devecseri polgárok ennek fényében támogatják a nagyszabású beruházást, de tömeges visszaköltözésről még nem esett szó.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr312499043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása