hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Bogár Imre: A válság még mindig tart, nagyot esett a forint!

2010.12.09. 04:06 - a putnoki halottlátó

Címkék: nokia válság orbán viktor forint imf álhír szíjjártó péter matolcsy

A Fidesz nem tudja, hogy mit szúrhattak el. Orbán Viktor csak a Hírcsárdának nyilatkozott:”Hát izé, ez is az ellenzék hibája”, mondta a miniszterelnök, miközben szaporán csomagolt.

Ott jártunkkor épp 53 darab Nokiás dobozt pakolgatott bőröndjébe, állítólag egy kisebb-nagyobb üdülésre megy. A Nemzetközi Valutaalap (IMF) is meghallotta a nagy koppanást a Kárpát-medencéből, s nyáladzó szájukat törölve válaszokat akarnak.

Megkérdeztük a magyar nemzetgazdasági minisztert hogy, hogy is történhetett mindez, Matolcsy György a következőket felelte: ”Valószínűleg mindenki engem fog hibáztatni, de megígérem, hogy mostantól a bal szemem mindig rajta lesz mindenki pénzén, a másikkal meg majd nézem, hogy a bal szemem tényleg figyeli-e.” Később megtudtuk, hogy pontosan mennyit is esett a bizonyos magyar valuta. Pontosan 20,783 métert.

Bátran kérdezhetik, hogy, ”Ez az egész hogyan történhetett?”, ”Ki a felelős?”, ” Lett-e halálos áldozat?”, ”Miért nincs Mónika show?”. Ezeket a kérdéseket valószínűleg mindenki most a hír hallatán feltette magában.

Megkérdeztük, mi a véleménye Szíjjártó Péternek a hírről, aki találóan egy ősi kínai mondást idézett fel: ”Ne keressünk felelőst, nem fontos ki hibázott, csak mindenki fizesse rendesen az adót és a számlát”.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr832499488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LadyEmerencia 2010.12.09. 22:28:32

Nekem ez nem tetszik. Kicst ügyelni kellett volna a fiktivitásra. Túl személyesre, személyeskedőre sikerült.De talán a következő már jobb lesz.
süti beállítások módosítása