hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Fallenbüchel László: Állatvilág, nanométereken múlt az élete az ismeretlen egysejtű faj egy egyedének.

2010.12.09. 02:09 - a putnoki halottlátó

Címkék: vicc álhír egysejtű manóméter

Pilisszentkereszten a Bakonyi síkság egy eldugott kis völgyében, K. Álmán egyiptomi szánhúzó, éppen feltárásokat végzett a területen, ahol is azt kutatta, hogy a magyarok 1100 év leforgása alatt egy hatalmas országból, mi módon tudtak egy ilyen kis országocskát faragni.


Először a földönkívüliekre gyanakodott, de aztán nem.
Az utolsó ásatási nap reggelén az első kapavágást követően a rémülettől elfehéredett arccal és puffanással jelezte, hogy hanyat eset. Ugyanis a földben a kapa által készített vájat alján egy egysejtű ült némán és bambult felfelé. Amikor magához tért K. Álmán mindenkit odahívott és kikérdezte őket ,de a jelenlévők közül senki sem ismerte az egysejtűt.
Közép lapföldi óvodások fakockák segítségével bebizonyították, hogy az egysejtű élőlény élete 1 manóméteren múlott, melyet később a sajtóban helyreigazítottak nanométerre.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr762503353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása