hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

HI: Hivatalosan is bejelentette visszavonulását a Sátán

2010.12.09. 02:01 - a putnoki halottlátó

Címkék: pokol ördög álhír alvilág sátán energiaital

A Sátán szokásos Halloween-partyja az idén nagyobb visszhangot váltott ki, mint eddig korábban bármikor, bár sokat lehetett hallani már a korábbi évszázadok során is a méltán népszerű, általa szervezett orgiákról, vérfertőzésekről, rituális emberáldozatokról. Korábban azonban még egy sem verte ki úgy a biztosítékot, ahogy a 2010-es party. 


Szakértők szerint már az is okot adhatott volna némi gyanakvásra, hogy a szokásos, fekete-narancs-vérvörös meghívók helyett idén újrahasznosított papírra nyomott kedves üdvözlőkártyát kézbesítettek bolygószerte a postások, a történtek mégis hideg zuhanyként értek mindenkit.

A Sátán, aki szokásával ellentétben csak éjfélkor jelent meg az összejövetelen, beszéde elején megkérte az összegyűlteket, hogy néhány percig csendben gondoljanak a névtelen szentekre. Ezt követően hagyományos évértékelés helyett nyilvánosan bejelentette: átgondolva eddigi tevékenységét rájött, sok mindent helytelenül tett idáig, ezzel rengeteg fájdalmat okozva mindenkinek, ráadásul szégyent hozott Teremtőjére is. Azonban jól tudja, hogy még mindig nem késő változtatni a dolgokon, így 2010. november 2-ától hivatalosan is visszavonul a kísértéstől, a bűnös élvezetektől, a gyilkolástól, az erőszaktól, a megvezetéstől, a szexuális szabadosságtól, az olajbiznisztől, a pedofíliától, az istenkáromlástól, a drogelőállítástól és -terjesztéstől, a fegyverkereskedelemtől, a paranormális jelenségektől és az emberek és állatok keverékeiként kifejlesztett kimérák szaporításától. Kísérteteit, vámpírjait és zombiseregeit ezúttal békés célokra kívánja felhasználni, mint például humanitárius tevékenységek vagy a környezetvédelem.

„Mostantól minden más lesz, a világ szebbé, élhetőbbé és boldogabbá tétele érdekel egyedül, a szükséges pénzügyi alapokat egy energiaital-konszernben lévő 66,6 %-os részesedésemből teremtem majd meg. Azt kérném mindenkitől, hogy szeressék egymást! Azt cselekedjék másokkal, amit szeretnének, hogy önökkel cselekedjenek! Jézus a legnagyobb! Csak benne higgyenek! Bánják meg bűneiket és térjenek meg!” – zárta beszédét Lucifer.

A futótűzszerűen terjedő hír hallatán kedd reggelre világszerte milliók vonultak az utcára, hogy tiltakozzanak a Sátán lehetetlen magatartása ellen, mellyel nemcsak az amúgy is határozottan jó úton haladó világunk jövőjét teszi kockára, de totálisan aláássa a fennálló gazdasági világrend alapjait, de egyházak százai, papok milliói válhatnak munkanélkülivé, ha nem sikerül megállítani a bukott angyalt, akinek felelőtlensége és arcátlansága nem ismer határokat.

Magyar szakértők szintén arra panaszkodtak, hogy már a vörösiszap-katasztrófa előidézésében sem tudták hasznát venni a szentimentális Kísértőnek, ezért saját felelőtlenséggel, kapzsisággal és dilettantizmussal kellett pótolni a Gonosz munkája nélkül keletkezett űrt.

 

Eredetiben Tacskó Muki blogján olvashatjátok

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr812503648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.