hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Garrett: 2.0. Bevezetné a kormány 2012-re a világvégét

2010.12.09. 02:26 - SZAVICS

Címkék: álhír világvége tibor beküldött pályázatok

Szíjjártó Péter tegnap bejelentette: a kormány tervezete szerint bevezetnék Magyarországra 2012. december 21-ig a világvégét. Ez egyrészt Magyarországra a szakértők egy új, jobb világot hozna el maximum 15 éven belül, másrészt a kormányszóvivő szerint orvosolna rengeteg jelenlegi problémát, pl.: nyugdíj-mizéria, államadósság, az egészségügy és a közlekedés katasztrofális állapota, valamint a világvége után - egyértelműen - senki sem írhatna ellenőrizetlen blogokat.

A Wikileaks által kiszivárogtatott információk szerint a világvége megvalósításáról a nemrég Budapesten járt Rolf-Dieter Heuer-el titkos tárgyalásokat folytatott a kormány. Azért ezt a tudományosabb, emberbarátibb megoldást választották, mert a FIDESZ-ből senki sem akart jelentkezni Antikrisztusnak - bár a szóbeszéd szerint a Babiloni Szajha szerepére több jelentkező is akadt.
 
 
Az ellenzék véleménye megosztott a kérdésben. Az MSZP kivételesen lájkolta a javaslatot, minekutána ez a lépés rengeteg nyugdíjas helyzetén javítana, valamit a jelenleg börtönben / előzetes letartóztatásban lévő politikusaik büntetése jelentősen lerövidülne, ezzel segítve a párt PR-helyzetét. A Jobbik szerint az „Új, jobb világ” szlogent a kormány tőlük lopta, továbbá követeli, hogy az új világba való átjutást munkához kössék. Az LMP nem örül a javaslatnak, mivel szerintük a világvége bevezetése drasztikusan csökkentené a fővárosban a bicikliutak számát.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr1002500926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása