hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Garrett: Rohamosztagosokkal védené a nyugdíjakat Selmeczi Gabriella

2010.12.09. 06:05 - SZAVICS

Címkék: nyugdíj selmeczi

A nyugdíjvédelmi megbízott bejelentette: jövő héttől birodalmi rohamosztagosok fogják védeni a Nyugdíjfolyósító Főigazgatóság Visegrádi utcai épületét.
- Féltjük az emberek pénzét a magánnyugdíjpénztáraktól, - mondta Selmeczi - hiszen többször bebizonyosodott, hogy vásárra viszik a nyugdíjakat.

 

 

Ez utóbbit rendőrségi hírek is megerősítették: tegnap egy, a józsefvárosi piacon tartott razzia során több ismeretlen forrásból származó nyugdíjat is találtak a rendőrök. Az árusok hozzá nem értő kezelése miatt a nyugdíjak értékükből sokat veszítettek, a kár jelentős. A lefoglalt nyugdíjakat átszálították az Árpád híd melletti NYUFIG-épületbe.
- Különösen büszkék vagyunk az új védelmi rendszerre - nyilatkozta Selmeczi. - Innen aztán egy kiflicsücsköt sem fognak tudni kilopni ezek a rohadt magánnyugdíjasok. -közölte, majd a sajtótájékoztató végeztével távozott, egy kiló mandarint, egy XBOX Kinect-et valamint Coronado keresztjét hátrahagyva.
Az új intézkedésről megkérdeztük Juhász Istvánnét, magánnyugdíjpénztárak 90 százalékát tömörítő Stabilitás Pénztárszövetség elnökét: - Semmi sem tarthat távol minket a pénzünktől, - mondta. - Egyelőre Daniel Ocean segítségét kértük, de már Solid Snake­-el, Garrett-el és az Angyallal  is tárgyaltunk. Robin Hood-dal érthető okokból nem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr742500384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása