hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Ripityom: A HP jövőre dobná piacra legújabb találmányát, a fehér tintapatront

2010.12.10. 21:41 - a putnoki halottlátó

Címkék: hp xerox álhírnyomtatók

Elsősorban környezetvédelmi megfontolásból dobjuk piacra, másodsorban pedig az alacsonyabb előállítási költség következtében nagyobb mértékű nyereséggel számolhatunk a 2011-es esztendőre - Nyilatkozta Peter Hewlett, a HP társtulajdonosa, a HP alapítóinak egyik örököse.

Energiatakarékosabb, papírkímélőbb megoldás a fehér patron, ugyanis többször, akár 23.835 alkalommal is lehet ugyanarra a papírra nyomtatni. Ezzel energiát, és nem utolsó sorban pénzt is spórolhat az a szerencsés, aki elsőként szerzi be fehér patronját HP nyomtatójába - folytatta nyilatkozatát Hewlett.
A HP másik örököse, Paul Packard szerint azonban a találmány elpocsékolt idő és pénz, véleménye szerint egy fehér patron nem lehet hasznos, ugyanis a fehér patron kis mennyiségben ugyan, de használ festék adalékanyagot, mely ugyanúgy káros a környezetre, mint a fekete, vagy a cián színű.
A Xerox munkatársai értetlenül kísérik figyelemmel a HP-nál zajló eseményeket, nem értik ugyanis, hogy miért került egyáltalán szóba egy fehér nyomtatópatron gyártása, ugyanis ők több lehetőséget látnak az áttetsző, de fehér árnyalatú tintapatron kifejlesztésére.
Megkeresésünkre a Magyarországon állomásozó brit tudós csoport annyit nyilatkozott, hogy hazánkban sokkal ízletesebb a gyros, mint Elefántcsontparton, ahol előzőleg voltak kivezényelve, ott ugyanis csirkepörkölt ízű.
A dolog bulvár része pedig, hogy a két társtulajdonos, Peter Hewlett és Paul Packard közötti kapcsolat még a 2005-ös teheráni PINA (Printers Innovative Administration) konferencián mérgesedett el, amikor is összeszólalkoztak. Lapértesülések szerint azért, mert Hewlett megkérdőjelezte Packard szexuális beállítottságát.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr192507824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása