hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kokszos Tóni: Diszkótoros néven indít főzőműsort az RTL klub

2010.12.11. 00:39 - SZAVICS

A Vacsoracsata nagy sikerére való tekintettel az RTL Klub január 1-jétől új főzőműsort indít útjára. A Diszkótoros című produkció a hazai éjszakai élet celebjei mellett külföldi sztárokat is felvonultat, így többek közt szemtanúi lehetünk annak, ahogy DJ Flower ex-playmateből lett lemezlovas két mellvillantás közt, hogyan reszeli a répát, illetve Bárány Attila ürüsültje elnyeri-e Fat Boy Slim ízlését.

A szerzői jogok védelmét figyelembe véve Jeszenszky Zsolt, a hazai DJ szövetség elnöke elmondta, a műsor ideje alatt kizárólag népdalokat lehet énekelni acapella, de a politikai korrektség végett A török asszony balladája és A nagy bécsi kaszárnyára című dalok nem kerülhetnek a repertoárba.

A műsor házigazdája meg nem erősített hírek szerint Lilu Hagyma lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr902508126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása