hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Czeglédi Éva: Michel Platini budapesti tárgyalása

2010.12.12. 17:35 - SZAVICS

Címkék: platini

Michel Platini, Labdarúgó Szövetség elnöke december elején Budapestre látogatott és találkozott a magyar kormányfővel. Orbán Viktor és Michel Platini zárt ajtók mögött újranézte a FC Barcelona-Real Madrid előző heti összecsapását. Mivel egyikük barca drukker, míg másikuk a királyi gárda csapatának szurkol a heves szóváltássá fajuló tárgyalást gombfoci meccsel zárták, ahol újrajátszották a meccset. 

Közben megegyeztek, hogy Magyarország EU elnöksége alatt nem fordulhat elő, hogy az EU-s kötelező GDP arányos kormányzati hiány nominális részénél, (3 %) nagyobb különbség legyen rangadók végeredményében.

Amennyiben a játék 89. percében még mindig 3-nál nagyobb a gólkülönbség, a 90. percben a bíró köteles addig 11-est ítélni és végeztetni, amíg az elvárt eredmény megszületik.

Ezt későbbiekben Selmeczi Gabriella, nyugdíj- és futballeredmény-védelmi biztos is megerősítette és rövid habozás és jogászokkal történt egyeztetés után bejelentette, hogy ettől eltérő eredmények esetében mindkét csapat köteles 16%-os jövedelemadót fizetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr42511255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása