hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kiss Mirella: Megnyitotta kapuit az első budai Szépséghiba Szalon

2010.12.12. 16:48 - SZAVICS

Címkék: buda szépséghiba

Nagytőkések és Mágnás Miskák támogatásával az idei Drakula Feszt rendezvénysorozatának keretein belül, november 1-jén este 10 órakor, éppen mikor a telihold első sugaraival beragyogta a sötét szemgödröket, Budán ünnepélyesen megnyitotta kapuit az első Szépséghiba Szalon. Az avatási ceremónián a szalagot Ótvaros Tihamér vágta át, ezzel teret nyitva a beözönlő népes seregnek.

Számtalan ember messzi városból csupán azért érkezett ide, hogy a fakírágyon évek óta dédelgetett álmát végre megvalósítsa, azaz sikerüljön megcsúfulnia. A Szépséghiba Szalon szolgáltatásai között szerepel a hajritkítás, körömrepesztés és piszkítás, műbibircsók felhelyezés, ráncosítás és nőknek bajusz beépítése.

A szalon egyik különtermében éjjel 2 és 5 óra között külön grimaszoló órákat lehet venni az arra vágyóknak, illetve a városban egyedülálló módon az Otromba Optika  partnercégeként retró SZTK és a legmodernebb trifókuszos, vastagkeretes, sötétített lencsés szemüvegeit lehet megvásárolni.

A Szépséghiba Szalon szeretettel várja az érdeklődőket minden éjjel, nyitás éjfélkor. Vámpír-, zombi- és szörnyigazolvány felmutatásával a vendégek 10 % kedvezményt élveznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr1002511120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása