hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Lengyel János: Hírmix

2010.12.12. 17:10 - SZAVICS

Járvány

A madárinfluenza járvány áldozatául esett a húsvéti nyúl és a hétfejű sárkány. Szakemberek szerint a tragédiát az okozta, hogy a mitikus állatok is tojásból származnak. A hírre pánik tört ki a kacsacsőrű emlősök körében. De a denevérek érdekvédelmi szervezete is követeli a védőoltások azonnali elkezdését.

 

Afrika csendes

Magyar kereskedőket tartóztatott le a kenyai rendőrség. Később kiderült, hogy fatális félreértés történt. A magyar kereskedelmi küldöttség a két ország gazdasági kapcsolatainak élénkítése céljából utazott az afrikai országba. Az ilyenkor szokásos reptéri vizsgálatoknál történt a hiba. Az afrikai hivatalnokok elolvastak valamit a hivatalos papírokon, és agyarkereskedőként vették őrizetbe a küldöttséget.

Kenyában komolyan veszik az illegális állatkereskedelmet. Legutóbb három kelet-európai férfit tartóztattak le, akik orosz lányokat próbáltak eladni a feketepiacon.

 

 Sztrájk

Országos sztrájkba kezdtek az ukrán vasutasok. Magasabb béreket, síneket és vasúti kocsikat követelnek. A munkabeszüntetés ideje alatt gőzmozdonyokkal ütik el az időt.

 

 Hasznos

Egy régészekből, történészekből és orvosokból álló kutatócsoport bebizonyította, hogy Nagy Sándor, makedón király rákban hunyt el. Életét a gordiuszi csomó oltotta ki.

 

Börze

Esett a budapesti tőzsdén. Több vezető papír teljesen elázott. A befektetők tőkelecsapoláshoz folyamodtak.

 

 

 Környezetkímélés

Jeges teába fulladt a kockacukor. Oldott hangulatban süllyedt a mélybe. De halála nem keserítette el a környezetét.

 

 Az igazi Amerika

Az USA-ban egy férfi beperelte a végbélkúpot gyártó gyógyszeripari vállalatot. A felperes szerint a vállalat termékeinek dobozán nem tüntették fel, hogy a gyógyszert az érintett szerv melyik végén kell használni rendeltetésszerűen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr862511177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása