hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mészáros Sándor: A meztelenek igazsága

2010.12.12. 17:13 - SZAVICS

Címkék: torok mély

A főváros mínusz I-ik kerületében, az egyik forgalmas utca járókelői különös látványra figyeltek fel tegnap, a kora délutáni órákban. Egy parkoló személyautóban lengén öltözött párocska önfeledten szerelmeskedett: a szélvédőre ragasztott cédula szerint Való Vera és Világ Valter így tiltakozott, amiért a Meztelen Igazság népszerű TV-műsor legutóbbi adásában kiszavazták Szopós Katicát és partnerét, Meredt Márkuszt. 

 Az alkalmi szex-bemutató számos érdeklődőt vonzott, a környéken leállt a forgalom. Egy idős asszony az izgalomtól rosszul lett - a helyszínre érkezett mentő sajnos nem tudott eljutni hozzá.

Az intézkedő rendőrök a közbotrányokozás azonnali beszüntetésére és felöltözésre szólították fel a párocskát. “A lém a tét!” kiáltotta Világ Valter, miközben betuszkolták a riadóautóba, az ívelt és többszörösen duzzasztott ajkú hölgy a győzelem jelét mutatta.

A Káma Szútra szexpartner-képző szakközép-iskola oda vetődött tanulói egyetértettek az akcióval, szakmai kihívásnak ítélték a nem túl teres auto hátsó ülésén előadott szerelmi produkciót, érdekesnek a bugyi és a partner által használt óvszer közötti színdinamikai kontrasztot.

A kerületi önkormányzat nyilatkozata, ritka pártközi összhangot tükrözve, kiállt “az igazságérzet diktálta fiatalos megmozdulás mellett”, noha a módszerrel nem kívánt azonosulni. A helyi képviselők ugyancsak nehezen élték meg Sz. Katica és M. Márkusz idő előtti kiesését, annál is inkább mert az ígéretes celeb-kvalitásokat mutató aluljárólakó-párost a kerületben bejegyzett Hungarofuck Nyrt. szponzorálta.

Az Országgyűlésben elhangzott napirend előtti felszólalásaikban radikális honatyák a Meztelen Igazság és egyéb lelkületromboló műsorok haladéktalan betíltását követelték: szerkesztőiket kényszermunkára ítélnék. Liberális ellenzékiek a valóság műsorok  személyiség - és szexuális-izlés fejlődést segítő jellegét hangsúlyozták. A kormány képviselője egységes EU-szabályozás kezdeményezését helyezte kilátásba, anyagi támogatást ígért családcentrikus, erkölcsnemesítő fjúsági filmekhez.

Időközben a Fény az éjszakában nevű kereskedelmi TV bejelentette: Mély Torok néven indítandó énekversenyükhöz megnyerték a Való-Világ kettőst.  Kiküldött tudósítónk-M.S.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr62511190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása