hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Simon Zoltán: NEM IS A JETI VOLT...

2010.12.12. 17:31 - SZAVICS

Új lakókkal büszkélkedhet a Bükki Nemzeti Park. Eddig is röppentek fel kósza hírek, fák közül felbukkanó, majd hirtelen eltűnő lényekről, titokzatos lábnyomokról, de hivatalosan senki nem erősítette meg őket, egészen mostanáig. A park sajtóosztálya közleményt adott ki, melyben beszámolt róla, hogy egy fiatal troll pár költözött be az egyik barlangjukba.

Az eddigi titoktartást a trollokat övező rossz közvélekedés indokolta, de a megfigyelések ezeket nem támasztották alá, bár a lények húsevők, de áldozatukat békésen, szinte mosolyogva ejtik el, és az osztozkodás során se tapasztalható agresszió. Emberre még nem támadtak, de kézből való etetésük nem javasolják.

A közlemény megjelenése után több felajánlás is érkezett az életkörülményeik javítására, különösen az Anyósmentes Életért Mozgalom ajánlata volt bőkezű. Sajnos az ellenzők is megjelentek, és táblákkal, transzparensekkel tüntettek, visszatérő motívum volt a felirataik között a „Magyar földre magyar szörnyet!”, a „Turult a Bükkbe!”,  illetve az  „A paraszolvencia nekünk jár! ” is, de az utóbbiak csak eltévedtek.

Írásban feltett kérdéseinkre, melyben a arról érdeklődtünk, várható-e további egyedek vagy egyéb fajok felbukkanása, lapzártáig nem érkezett válasz.


A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr262511241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása