hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Szepesi Viktor: Joshi Bharat a Pázmány új rektora!

2010.12.12. 17:01 - SZAVICS

Címkék: joshi bharat

Váratlanul kinevezték Joshi Bharatot a Pázmány Péter Katolikus Egyetem legfőbb vezetőjévé. A nemrég még jövendőmondással foglalkozó tanár-műsorvezető tegnap tért át a keresztény hitre, ma pedig az egyház megjutalmazta merész döntését.

Dr. Hoffmann Rózsa, az oktatásért felelős államtitkár leszögezte, hogy semmilyen politikai, vallási és emberi döntés nem dominált. Dr. Fodor György leváltását mindössze stratégiai váltással indokolták. Dux László, felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár szintén üdvözölte a döntést. A magyar katolikus egyház nem kívánta kommentálni a döntést, azonban a hírrel egy időben Vatikán behívatta Erdő Pétert.

Az MSZP ellenlépésként Michelle Wildot javasolja egészségügyi pozíció betöltésére, hiszen rengeteg tapasztalatot gyűjtött „nővérkedés” közben. Az LMP tüntetni fog a leváltott rektorért, a JOBBIK pedig az új rektor bőrszínével kapcsolatban fejezte ki aggodalmát.

A műsorvezető elégedetten és bizakodva értékelte az eseményeket: „Valójában tegnap még nem volni biztos azban, hogy helyesen dönteni a vallásomról, de megtisztelve éreztem maga, amikor felhívtak. Azonnal igent mondtam, nem kevés a fizetés ugyanis, és mióta a műsorom megszűnt, valamiből fent kell tartani a családomat.” – nyilatkozta Joshi.

A hír hallatán Keresztes Ildikó elsírta magát. Bár a konkurens csatorna sztárja leszögezte, hogy ténylegesen nem a hír miatt érzékenyült el, hanem mostanában megszokta, hogy hetente 2x – 3x sírni szokott és a héten még egyszer se sikerült neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr182511151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása