hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Szepesi Viktor: Piacra dobták a Vitézy Dávid „ízű” pizzát!

2010.12.12. 17:04 - SZAVICS

Címkék: vitézy

Különleges marketinges fogásra készül egy hazai pizzákat gyártó cég. A pizza nem tartalmaz semmit csak a tésztát, jelezve ezzel a fideszes politikus felé gyakorolt szimpátiájukat. A BKV Vitézy-féle heti bérletet tervez.

Egy haza élelmiszer-üzletlánc új termék bevezetésére készül, mellyel az MSZP-t lejáratók felé való szimpátiáját kívánja kifejezni. Egy új terméket, egy üres, feltét nélküli pizzát szánnak a boltokba, leginkább Magyarország 2/3-ának.

Vitézy Dávid megtisztelve érzi magát, és azonnal sajtóközleményt adott ki, melyben leszögezi, kiváló az új termék, kezdeményezi adómentességét és ő, a teljes étrendjének módosítását kezdte el, ezentúl csak ezt a pizzát fogja fogyasztani. Emelett pedig újabb feljelentésre készül, mivel poloskát talált lakásán. Igaz rovarokat, de szerinte ez ismét egy jel, hogy az MSZP kémkedik utána.

A BKV is rögtön reagált a hírre, hiszen Vitézy-féle bérletet árusít, amely hetente vásárolható és a Fideszes politikus által járt útvonalakon lehet majd használni. Az ára ismeretlen, de a közlekedési társaság elsősorban a nyugdíjasoknak kedvezne a szolgáltatással.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr62511155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása