hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Varga Zsuzsa: Nyugdíjasokat alakító statisztákat várnak a Bosnyák térre

2010.12.12. 16:57 - SZAVICS

Címkék: nyugdíjas

Hollywood után a természettudomány is felfedezte Budapestet: Angelina Jolie után Sir David Attenborough is forgatásra érkezett fővárosunkba. A BBC megbízásából készülő  ismeretterjesztő film fő helyszíne a Bosnyák téri piac lesz,  Attenborough várakozása szerint „ lélegzetelállító felvételek készülnek majd, hiszen itt még nagy számban és természetes vadságukban figyelhetőek meg az idős európai polgárok. Megtudhatjuk végre, hogy a 10 dkg füstölt kenyérszalonna feletti urizálás genetikusan rögzített avagy tanult viselkedés. Úgy hiszem, ez olyan erős és megmagyarázhatatlan késztetés lehet, mint a lazacoknál az ívás.”

A forgatócsoport azonban hó végén és nem a reggeli csúcsidőben kezdi meg a munkát, így a zuglói önkormányzat aggódik, meghiúsul a forgatás, ha a rendszerint azonos időpontban és rajokban közlekedő nyugdíjasok elmaradnak. A helyszínbérletből egy helyi bálnafeldolgozó üzem létesítését finanszíroznák, így akár arra is készek, hogy statisztákkal tartsák fenn az egy dkg parizerre jutó nyugdíjasok számát.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr982511141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása