hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Horváth Péter újabb álhírei III. A mellnagyobbító baktérium

2010.12.13. 14:20 - a putnoki halottlátó

Címkék: csillagászat mars korea gyula szenzáció szombathy

Mellnagyobbító baktérium: Észak-koreai orvosok egy különleges baktériumtörzset tenyésztettek ki. A törzs a szervezetbe kerülve spontán mellnagyobbodást okozhat, teljesen kontrollálható módon. A felfedezés egyenlőre nem került a nagynyilvánosság elé, csupán kiszivárogtatásról van szó, de több jel mutat arra, hogy igen komolyan kell venni.

Európai és amerikai plasztikai sebészek és gyógyszergyártók részéről nagy lenne az érdeklődés a készítmény iránt, ám szintén csak kiszivárogtatott információkból tudjuk, hogy az észak-koreai vezetés hallani sem akar a felfedezés kereskedelmi forgalomba hozataláról egyenlőre, hosszú távon jövedelmezőbb, ha kedvezményeket csikarhatnának ki a világhatalmaktól a licenszért cserébe. Dél-koreaiak viszont attól tartanak, hogy északi szomszédaik biológiai fegyverként vetik be ellenük; egyes ázsiai vicclapokban már megjelentek képek nagymellű férfiak és nők tömegeiről.

Rekord-földközelbean a Mars

Különös égi jelenségre lehetünk figyelmesek január 8-ról 9-re virradó éjszaka. A szlovákiai František Pozor Intézet mérései szerint minden eddiginél jobban megközelíti a Mars a Földet, a bolygó közelebb lesz hozzánk, mint a Hold. A totalitás fázisában - ez körülbelül éjfél után pár perccel lesz - közel kétszer akkorának látszik, mint égi kísérőnk, ekkor alig kétszázezer kilóméterre lesz tőlünk, ez valamivel több, mint a Budapest-Malmö távolság. A látványosság észak-északnyugati irányban lesz látható, 8-án 22:14-től 9-én 1:59-ig tart. Ez a kivételes esemény 50 000 évente fordul csak elő, kitűnően megfigyelhetőek lesznek a vörös bolygó domborzata és alakzatai, többek között az elhíresült "marsi arc" is.

Hóbortos Szombathy Gyula

Szombathy Gyula ismét a bulvárlapok címoldalára kerülhet új hóbortjával: kijelentette, hogy egy nagy nőstény hóbagollyá szeretne változni. Nem ez az első kísérlete a kitűnő operetténekesünknek, 3 évvel ezelőtt már megpróbálkozott, de akkor kollégája és barátja, Sztankay István sikeresen lebeszélte és a tervezésnél tovább nem jutott a színész. Most azonban hajthatatlannak tűnik Szombathy, jelenleg Norvégiában tartozkodik és "fajtársait" tanulmányozza. Sztankay nem szeretne lemondani barátjáról, jelenleg egy "mentőakciót" szervez Szombathy felkutatására, melyhez olyan közszereplők adták a nevüket, mint VV Ágica, Kozsó, és a megasztáros Puskás Peti.
Szombathy Gyula 1945-ben született Budapesten, az egyetemi tanulmányait Zürichben végezte, több hidegfúziós kísérlet kapcsolódik a nezéhez, ám egy félresikerült reaktorkísérlet után elfordult a tudományos pályától és addigi hobbijának, a színészmesterségnek és az operettnek kezdett élni. A több díjjal kitüntetett művész tagja volt többek között a szolnoki Szigligeti Színháznak, a Vígszínháznak, jelenleg aR adnóti Színház tagja.
Szerencsére a művészvilágban nem túl gyakori az ilyen szélsőséges viselkedés, azóta az emlékezetes történet óta nem történt hasonló ismert eset, amikoris a 90-es évek közepén karrierje mélypontján Kylie Minogue sarokdíványként élt egy melbourne-i szállodában.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr892513053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.