hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Bettmen Karcsi: Egy földönkívüli vallomása: Elegünk van Pataky Attilából!

2010.12.09. 03:07 - a putnoki halottlátó

Címkék: ufo fbi edda pataky attila álhír űrhajó földönkívüli

A földönkívüliek nem kívánják többé látni Pataky Attilát, ugyanis teljesen elegük lett a rockzenész állandó zaklatásaiból – tudtuk meg az egyik névtelenségéhez ragaszkodó UFÓ-tól.

Beszélgetőtársunk többek között elmondta, 2005-ben rabolták el először Patakyt, ugyanis mindenképpen szerettek volna egy kelet-európai embertípust is megvizsgálni. Azonban, amikor a zenész magához tért, talpra ugrott és rájuk üvöltött: Jó estét, jó arcok! Lássam a kezeket. Ezzel nagyon megsértette elrablóit, lévén, hogy a L'art Pour L'art társulat Besenyő családjából megismert kézfejűekről volt szó.
 
Többször is elénekelte nekik az Elhagyom a várost című dalt, amelynek refrénjénél az UFÓ-knak saját városuk nevét kellett üvölteniük. Ezután visszahozták őt a Földre, de Pataky nem hagyta őket békén. A fejébe beépített GPS ugyanis megjegyezte a koordinátákat és többször is visszatért közéjük. Egy UFO-lány portálunknak elmondta, több nőnemű földönkívülivel is szeretkezett Pataky, aki eközben az Éjjel érkezem című dalt dúdolta orrhangon.
 
(A vér nélküli testben élő földönkívüliek zokon vették, hogy Pataky „Drága véreimnek” szólította őket.)
 
A földönkívüliek e tortúra miatt az FBI-hoz fordultak segítségért, amellyel évek óta kiváló kapcsolatokat ápolnak, így 2008-ban Scully és Mulder ügynökök zárt ajtók mögött több órán át beszélgettek Pataky Attilával. Nem tudni miről volt szó, viszont néhány nappal később az X-akták készítői közölték: a sorozat soha többé nem folytatódik.
 
A földönkívüliek most már tehetetlenek. Kimerültek a rocksztár állandó zaklatásaitól, ezért arra készülnek, hogy újraértelmezik galaxisukat, így elvesznek a GPS-kódok, ha azonban ez sem jön be, akkor egy másik bolygórendszerbe költöznek.

 

„Egymillió év alatt meghonosodtunk a jelenlegi bolygónkon, a nyugalmunk megér annyit, hogy elköltözzünk” – mondta el hírforrásunk

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr402503448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása