hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Valódi, ál- és másodlagos Szalay Dánielek blogunkon! Eddig blogunkon csúcsra járt a 2 Szalay Dániel/félreértés index!

2010.12.15. 06:15 - Herkules Irma

Címkék: klónozás félreértés személyiségi jogok névegyezés

Kedves Olvasónk!

Kérjük, hogy mások és a saját érdekében ne csak olvassa, de vegye is komolyan alábbi közleményünket! Ha életeket nem is menthet azzal, ha hallgat ránk, számos félreértést, félregondolást, szóval mindenféle és -fajta félreséget biztosan megelőzhet! Hallgasson ránk, mielőtt másképp tenne! Pláne mielőtt másra , netán másokra hallgatna!
 
A Fiatal Írók Szövetségéhez 2010. december 10-én megkeresés érkezett Szalay Dániel úrtól, az IT-sek körében mértékadónak tartott (most blöfföltünk, mert igazából totál hülyék vagyunk a témához, de az újság nevét már tényleg hallottuk, a putnoki legalábbis ezt bizonygatja, de simán megeshet, hogy hazudik)  Computerworld nevű folyóirat főszerkesztő-helyettesétől, aki azt kérte szervezetünktől, hogy tegyük egyértelművé: személye - a véletlen névegyezőség (ilyen szó egyébként szerintünk határozottan nincs)  ellenére - nem azonos a www.pallerozottelme.blog.hu felületen megjelent Földtojás című poszt szerzőjeként feltüntetett Szalay Dánielével.
 
Mivel az 1982-es születésű újságíró és főszerkesztő-helyettes Szalay Dániel levelében hangsúlyozta, hogy a '90-es években megkezdett újságírói munkássága (Az újságírói pályán körülbelül tízéves korában indult el." - idézet a Médiapédiáról) okán különösen kellemetlen lenne számára, ha neki tulajdonítanák az említett művet, itt és most kijelentjük: tudtunkkal nem tőle származik a szöveg!
 
Valamint grátiszba kitesszük ide is (ahogy a poszt végére is kikerült kérésének megfelelően) a Szalay úr által számunkra megfogalmazott közlemény billentyűkódok segítségével klónozott, genetikailag azonos mását. Reméljük ezzel a derék poszttal maradéktalanul lenulláztuk a 2 Szalay Dánielre jutó félreértések számát (0 2SzD/félreértés/blog).
 
(Zárójelben megjegyeznénk: készüljön fel mindenki, mert lent egy rettenetesen ronda  mondat ólálkodik! Persze megeshet az is, hogy csak mi nem vagyunk még kellően pallérozott esztétikai érzékkel felvértezve:) )
 
 
„Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a fenti álhír szerzője a véletlen névegyezőség ellenére nem azonos az alábbi linken lévő önéletrajzú Szalay Dániel újságíróval, a Computerworld főszerkesztő-helyettesével: http://mediapedia.hu/szalay-daniel

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr112516392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása