hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Szilágyi-P Katalin: Bréjking nyúsz

2010.12.19. 00:33 - a putnoki halottlátó

Címkék: hírek időjárás halál híradó temetés álhír örkény istván

Most kaptuk a hírt, hogy néhai özv. Vakara Bella temetése után betelt a városi temető utolsó, még temethető sírhelye. A rendkívüli helyzetre való tekintettel Fik Tivadar polgármester soron kívül elrendeli a település minden lakosa számára a meghalás azonnali tilalmát. Ismétlem, a további intézkedésig a mai naptól fogva tilos minden elhalálozás. Rendkívüli esetekben a hivatal soron kívül összehívott elhalálozási bizottságának véleménye alapján döntenek életről vagy halálról. Ez a rendelet visszavonásig érvényes.
És most hírek a gazdaság világából. Az utóbbi időben örvendetesen megszaporodott a szél –gyűjtő, és feldolgozó vállalkozások száma. A különböző gazdasági hatékonyságú vállalkozások egy része a hazai piac részére állít elő igen jó minőségű, korszerű csomagolású, igény szerint kis vagy nagytételben szelet. A gazdasági társulások nagyobb része felhasználva a legújabb kutatási eredményeket, az állandó fejlesztésnek köszönhetően nagy hatékonyságú, modern gyártási technológia alapján dolgoz fel, csomagol és szállít szelet magas minőségben.
E gazdasági ágazat rendkívüli logisztikai sikereket ért el a közelmúltban. A pozitív külföldi piacgazdasági mutatók figyelembevételével az ágazat intenzív fejlődését jelzik a közgazdasági szakemberek.
 
Végül az időjárásról. Alig huszonnégy óra elteltével jelentős változás állt be térségünk időjárásában. Remélem, örömteli hírrel szolgálunk, és szinte biztosra vehető az előzetes mérések alapján, hogy az ünnepekre felesik az első hó!
 
Gyerekek, készüljetek!

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr292497181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása