hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kokszos Tóni: SP és Kiszel Tünde közös naptárat dob piacra

2010.12.13. 18:23 - a putnoki halottlátó

Címkék: naptár bulvár kiszel tünde álhír sp donatellácska

A hír igaz, az ország elsőszámú tinibálványa, és a magát csak dekoratív médiaszemélyiségnek aposztrofáló Kiszel közös produktuma már karácsony előtt kapható lesz a könyvesboltokban és a 100 forintos üzletláncnál.

Az igazi rajongók csak ma, a www.lickmydildo.com-on előjegyeztethetik a limitált példányszámú kiadást is, mely SP, Kiszel és Donatellácska közös, dombornyomott aktját is magába rejti. A dedikált naptár egy CD-t is tartalmaz, rajta a két ikonikus figura „Raining Blood” című duettjét, melyet Fásy Ádám konferál fel. A naptár érdekessége, hogy az eddig megszokott fehérneműs pózolások helyett egy igazi BDSM kollekciót aggathat ki a WC-je falára a kedves vásárló.

- Igazán nagy megtiszteltetés számomra, hogy Tündével dolgozhattam együtt. Már kiskorom óta nyomon követem minden műsorát és bugyigyűjteményének gyarapodását a Budapest TV-n. Az elején, nem tagadom, kicsit izgultam, mikor Tünde elfenekelt, de szerencsére ott volt velem az élettársam, így a jelenlétében azonnal megszabadultam minden gátlásomtól- árulta el az énekes.

- Kicsit tartottam a fotózástól, hiszen nem tudtam még, hogy SP profi modelleket megszégyenítő rutinnal mozog a kamerák előtt. De most már elmondhatom, hogy végig céltudatosan kézben tartotta a dolgokat. A Pali (Nánási Pál- a szerk.) is mondta, hogy a bőrtangás- ostoros fotósorozat annyira meggyőző lett, hogy rendhagyó módon az újévi Playboy címlapján is minket szeretne látni- tette hozzá a művésznő
Kiszel még hozzáfűzte, hogy a naptárakból befolyt teljes összeget a Kiszel For President Alapítványnak ajánlja fel, melynek küldetése a száműzött celebek lelki egyensúlyának helyreállítása, valamint a műszemöldök népszerűsítése.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr362513643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása