hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Magyar Csaba: Magyarország 2056, hírcsokor a jövőből

2010.12.18. 00:24 - SZAVICS

Címkék: jövő magyar hír álhír buci veres

Kolompár Lajos a Dunára telepített és a fővárosunk új büszkeségeként számon tartott Búvár Kund üzleti és innovációs központban megnyitotta a Magyar Géniusz Hetét. A kormányfő elmondta, hazánk mind a hét millió állampolgára méltán lehet büszke a világ szellemi életében betöltött szerepünkre.  
 
Az Orbán Viktor stadionban 260 néző előtt megrendezett barátságos mérkőzésen a magyar váogatott 3:1 arányú vereséget szenvedett a berni pásztorok 10 fővel felálló tartalékcsapata ellen. Játékosaink különösen a második félidőben küzdöttek dícséretesen, többször is átverekedték magukat az ellenfél térfelére.
 
Veres János szerint országunk öt éven belől a jüan-zóna tagjává válhat amennyiben a jövőre sikerül megszüntetni az utolsó nyugdíjpillért is. A 99 éves pénzügyminiszter a lemondását firtató találgatásokat minden alapot nélkülöző szóbeszédnek minősítette.
 
A Magyar Tradíció Tömörülés háromigenes népszavazást kezdeményez a sumér nyelv kötelező iskolai oktatásáról.
 
Az 1956-os októberi forradalom 100 éves évfordulója alkalmából a rendőrség 400 idegkorbáccsal is felszerelt harci robotot állított üzembe.
 
A Farkasréti temetőben tegnap végső búcsút vettek az utolsó megkörnyékezhetetlen köztisztviselőtől.
 
Stohl Bucit állítólag józanul látták vezetni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr572500937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása