hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Ilka Gábor: Nincsenek káros élettani hatásai a vörösiszapnak

2010.12.13. 19:59 - SZAVICS

- Teljesen veszélytelen a kolontári iszapkatasztrófa során természetbe került lúgos anyag – jelentette ki a MAL ZRt. előzetes letartóztatásból kiengedett volt vezérigazgatója, a HVG-nek adott interjúban.

Bakonyi Zoltán elmondta, hogy még a katasztrófa napján megivott 2 deciliter vörösiszaplevet és az azóta eltelt három hónap alatt becsületszavára nem tapasztalt semmi rendellenességet.

- Sajnos a MAL ZRt-be már nem mehetek vissza dolgozni, ezért kezdtem még októberben egy új vállalkozásba, amely dobozos üdítőitalokat (főleg paradicsomlevet, málna- és eperlevet) gyárt és forgalmaz. Eddig az eladási mutatóink igen kedvezőek, lényegében minden magyar család vásárolt már legalább egy dobozzal kiváló minőségű termékeinkből – közölte Bakonyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr912513894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása