hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Bluu Bluu: Feldarabolják Harry Pottert

2010.12.13. 19:44 - SZAVICS

Miután a Harry Potter és a Halál Ereklyéi - 1. rész a sorozat eddigi legnagyobb bevételét termelte a nyitóhétvégén, a Warner Bros. bejelentette, hogy művészi megfontolásból a beígért finálét négy darabban mutatják be. "A történet és a karakterek mélysége, a szövevényes cselekmény, és a bankszámlám" - nevezte meg a három legfontosabb okot a döntésre David Yates rendező.

A HP7-2.rész/alfa, béta, gamma és delta filmek várhatóan kétéves időközönként kerülnek a mozikba, és bár emiatt az utolsó részre a gyerekszínészek közül néhányan már betöltik a harmincat, a készítők szerint ez nem lesz feltűnő,  "Úgyis egyre kevesebb világítást használunk". (mellékletben a delta rész plakáttervezete) Napvilágot látott továbbá az a pletyka, miszerint az utolsó négy epizódra duplajegyek vásárlására köteleznék a nézőket, ezt azonban a stúdió szóvivője határozottan cáfolta. "Természetesen nem célunk, hogy kihasználjuk a rajongókat. Mindenki szabadon dönthet, hogy eredeti, vagy duplaáron nézi meg a filmeket, az előbbi opciót választókat viszont a reklámok és előzetesek után biztonsági őrök fogják kivezetni a teremből, majd a vécében lecsonkolják a kézfejüket" - mondta Smiling Dick Jr., majd elsietett a magyar parlamentbe átvenni a Matolcsy György-tisztikeresztet.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr742513853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása