hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Toller Ede: Király András lemondott a szóvivőségről

2010.12.13. 23:06 - SZAVICS

Címkék: király jobbik

Lemondott tisztségéről a Jobbik szóvivője. Király András azután távozott a posztjáról, hogy a Képviselő Funky közölte azokat az interneten nyilvánosan hozzáférhető képeket, amelyeken barátaival marihuánát fogyaszt, illetve egy kanadai melegfelvonulás résztvevőivel fényképezkedik. A pártban etikai eljárás indult ellene.

Lemondott tisztéről Király András, a Jobbik szóvivője. Szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye szerint a "több évvel ezelőtti fényképek közzététele miatt felelőtlen tetteimet vállalva, személyes elhatározásból úgy döntöttem, lemondok szóvivői tisztségemről".

Király állítása szerint "a pártnak nem volt tudomása" a képek létezéséről, melyek "médiumokhoz történt eljuttatása és ferdített valóságtartalma rosszindulatú irigységből fakad".

Lemondását azzal indokolta, hogy " nem kockáztathatom, hogy a Jobbikot további övön aluli és aljas támadások érjék rajtam keresztül".

Dúró Dóra, a Jobbik megmaradt szóvivője a Független Hírügynökségnek azt mondta, "Király Andrásról volt barátja évekkel ezelőtt készítette a felvételeket. Összevesztek, e miatt kerülhettek most ezek az internetre". "Eddig nem ismertem erről az oldaláról Király Andrást" - nyilatkozta Dúró Dóra a Népszabadság Online-nak.

A lap értesülései szerint a párt etikai bizottsága vizsgálatot indított Király ellen, akit - lévén funkciójáról lemondott - legfeljebb kizárhatnak a pártból.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr112514344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása