hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mihály Zoltán: Bréking nyúz: Fásy Ádám új kinevezése

2010.12.14. 12:26 - SZAVICS

Címkék: bréking fásy

Szerte a világon a szépség és a szórakoztatóipar koronázatlan királyaként ismert nagyvállalkozót nevezte ki Halász János kulturális államtitkár a Nemzeti Színház élére. Fásy Ádám a hír hallatán a következőket „mondta” ÖÖÖÖhhheöhe öheöhe höhh húúúúú vazze, ez kemény vazze.

A Nemzeti Együttgügyögés Nyilatkozata mindannyiunk számára és az egész ország számára elengedhetetlenül fontos, hiszen az emberek ezt akarták, mondta el Halász. Az Országgyűlés kulturális bizottságában tett meghallgatáson az igazgató mély benyomást tett, az őt kérdező tagokra, írásban válaszolt a kérdésekre, melyből a jövőre nézve a következő koncepció kezd kikristályosodni: művészeti igazgató Fásy Zsülike, míg zenei igazgató Bunyós Pityu lehet. Az új igazgató továbbá próbálta lapunk kérdésére elmondani, hogy nem tervez semmiféle változást az életében, csupán egy újabb helyszínnel bővül az ATV-n oly nagy népszerűséggel futó műsora a Zene expressz, ez pedig a Nemzeti Színház lesz. A Miss Universe Hungary egykori szponzortulajdonosa a kiérdemesült kora ellenére igen jól tartja magát, hiszen minden nap énekórákat vesz, bár ezt bevallása szerint egyre nehezebben bírja, ugyanakkor segítségére vannak benne a szépségverseny egykori részvevői, akik, azóta már Kovács Istvánnál, az ugyancsak neves felnőttfilm rendezőnél kaptak munkát. Kovi elmondta, szívesen alkalmazza a lányokat, hiszen nagyon kedvesek és készségesek, erre bizonyára Ádám tanította meg őket. Fásy még hozzátette, szorgalmazni fogja, hogy a műsorának kedvenc és méltán népszerű slágere a Mesterhármas kerüljön be a nemzeti énekek sorába, ezzel fog ugyanis minden darab kezdődni és végződni a színházban. A Jobbik elégedetten nyugtázta, hogy végre magyar érzelmű és talpig szittya ember kerül ilyen fontos pozícióba, bár a bőrszíne lehetne egy kicsit fehérebb is. 

Mint ismeretes, a közelmúltban kirobbant botrány miatt kényszerült Ambrus Attila korábbi igazgató távozni a színházból, ugyanis nem volt hajlandó whiskyn kívül más italt árulni a büfében, amit a Jobbik nehezményezett, hiszen az ellenzéki frakció kumiszt szeretett volna inni.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr572515757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása