hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

HI: ALF-fá operáltatják magukat az ausztrál tinik

2010.12.09. 04:10 - a putnoki halottlátó

Címkék: ausztrália pszichiátria álhír sebész alf orvosi beavatkozás mentális problémák

„A túlzott szülői szigorból és az otthoni érzelmi sivárságból egyaránt elege van az ausztrál tinédzsereknek, napjaink rohanó világában ugyanis egyre kevesebb figyelem és szeretet jut az azt jogosan igénylő gyermekeknek, aki nem tudják feldolgozni, elfogadni mellőzöttségüket, amit gyakran úgy fordítanak le önmaguk számára, hogy nem elég jók, szerethetőek nekünk, szüleiknek.

Ezt csak tetézi, hogy a tévécsatornák azt sulykolják, minden nőnek modellalkatúnak, minden férfinak G.I.Joe-nak kell lennie. Aki kilóg a sorból: selejt.”Ezt csak tetézi, hogy a tévécsatornák azt sulykolják, minden nőnek modellalkatúnak, minden férfinak G.I.Joe-nak kell lennie. Aki kilóg a sorból: selejt.” – nyilatkozta Isac Hunter szociálpszichológus az ALF-jelenséggel kapcsolatos rendkívüli konferencián Sydney-ben.

 

Hunter elmondta, egyre gyakoribb, hogy a frusztrált tinik ALFfá operáltatják magukat dacuk jeléül, így juttatva kifejezésre, hogy egy kifejezetten ronda, tetőtől-talpig szőrös lényt is lehet szeretni. Mivel azonban egy teljes ALF-műtét nagyon drága, többnyire csak ormány és arcplasztikát választanak a fiatalok, a fülek, a farok, a kezek és lábak plasztikázása legtöbbször csak évekkel később történik meg. A műtétekhez szükséges hatalmas összegeket főként diákmunkával próbálják előteremteni a leendő ALFok, ám a hatalmas tömegeket megőrjítő divat miatt már a rendes munkahelyek tízezrei kerültek veszélybe a sok diákmunkás miatt, összeomlással fenyegetve Ausztrália gazdaságát. Tehát már csak ezért is érdemes lenne az ausztráloknak szeretni a gyermekeiket. Az ALFfá operált fiatalok bandákba verődnek és macskákat esznek. 

 

Magyar szakértők szerint hazánkba vélhetően 2012-re érhet el az ausztrál divathullám, itthon Doktor Bubó vagy Gombóc Artúr lehet a kiválasztott karakter.

 

 

Eredetiben Tacskó Muki blogján olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr242503660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása