hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Blogger Lone: Sikeres volt az aláírásgyűjtés Zámbó Árpy filmszerepéért!

2010.12.13. 17:19 - a putnoki halottlátó

Címkék: zene film sztrájk álhír smink hobbit jimmy maszk peter jackson zámbó árpy

Idősebb Parakonkáv Imréné, a Tiszaszétszaródi Hóvirág Daloskör (TiHoDa) nyugdíjas elmefestője valamint az Official Zámbo Árpy Fan Club jogtulajdonosa aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy felhívja a világhírű Oscar díjas rendező – Peter Jackson figyelmét a magyar közszereplő tehetségére.


A kezdeményezés nem volt hiábavaló, ugyanis – egyrészt - a külső nyomásnak engedve, másrészt a folyamatos Új-zélandi színészsztrájkok miatt Jackson gyors találkozót ígért Zámbónak, amire az elmúlt hétvégén került sor a Tarnazsadányi Közösségi Házban. Szerencsére „A Hobbit” c. megaprodukció (A Gyűrűk Ura előzményfilmje, könyves adaptáció nyomán) színészválogatásai nem fejeződtek még be, így a rendező szinte egyenes utat ígért a filmszerepre. Hogy egészen pontosan mely könyves szereplő megformálására gondolt – Jackson elmondta: semmiképpen nem szeretné elnyomni Zámbó karakteres vonásait, természetes adottságait, így mindenképp azon lesz, hogy a számára leghitelesebben megformálható figura szerepét ossza rá. Választását indokolja továbbá a sminkesek és jelmeztervezők folyamatos sztrájkja is - tette hozzá Peter Jackson.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr132513495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása