hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Bosák Levente: Megépült Magyarország és a világ első reciprok-kilátója!

2010.12.09. 03:22 - a putnoki halottlátó

Címkék: lada kilátó álhír beruházás zsiguli világszabadalom

Futótűzként terjedt a hír a világ internetes sajtóiban, miszerint Magyarországon, a világon elsőként sikerült megépíteni a reciprok-kilátót. Számos ország próbálkozott és ölt dollár- és euró milliókat ilyen és ehhez hasonló projektekbe, mindmáig sikertelenül. Az építkezés megkezdése előtt ugyanis a próbafúrások alkalmával szomorúan és meglepődve tapasztalták a szakemberek, hogy a föld alatt semmit sem láttak, így a kutatásokat befagyasztották.

 


Magyarország azonban szembe ment az eredményekkel, mert érezték, sokkal több van ebben, mint azt mások gondolták. Nem is tévedtek.
Az itthoni kutatók, abból indultak ki, hogy eddig azért nem láttak semmit, mert odalent sötét van. Óriási volt az öröm ezek után, amikor a fúrást végző kamerára a leleményes magyarok egy zseblámpát szerelte fel. Csodás látvány tárult a szemeik elé. A felvételeket, azonnal továbbították a fejlesztési minisztériumba, ahol megadták az engedélyt egy 1014 méter mélyen lévő kilátó megépítésére, melyet Kékesetető névvel láttak el. Mindez még januárban történt, ám a kivitelező rekordsebességgel el is készítette a reciprok-kilátót, ahol többek között csodás férgeket és ősi Lada személygépjárműveket láthat a nagyérdemű.
A megnyitó szilveszter napján lesz, amikor egy bulizó fiatalokból álló csoportot vágnak a falhoz, felavatván a reciprok-kilátót.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr742499788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása