hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Labancz Csaba: Kipa

2010.12.13. 19:51 - SZAVICS

Brit tudósok évekig tanulmányozták a kopaszodást a Föld minden területén és csak egy népet találtak, akiknél teljesen irreleváns a kopaszodás. Igen, ők a kiválasztott nép. A Biblia sok félrefordításának következtében tévesen ítéltük meg a népük történetét, de az egyik holt tengeri tekercs tartama sikeresen rávilágított a lényegre. 

I.e. 33-ban megszületett egy kisfiú Betlehem külvárosában. A szülők nem tudták taníttatni, így a Jeruzsálemi Általános Iskolából kikerülve házaló ügynökként dolgozott a Romulus TARbulus, római székhelyű, parókakészítő cégnek. Feladata volt a megkopaszodó férfiaknak eladni a cég, karthágói gyermekekkel készíttetett parókáját. Viszont az idő közben felcseperedő gyermek – akit később csak Jézusként vagy Megváltóként neveztek- feltalált egy egyszerűbb megoldást a kopaszodás ellen: a KIPÁT. Olcsóbb volt, hatékonyabb és nem állt olyan idiótán, mint a paróka. Jézus kivált az anyacégtől és saját termékeivel kezdett el „maszekolni”. Az üzlet olyannyira sikeres volt, hogy hívek kezdtek körülötte gyülekezni, ami római cégnek ez persze nem tetszett, így először az adóhatóságot, majd a helyi közigazgatási is ráküldte. 

 

Pilátus- parókája jól látható a képen- többször fellépett az adóhatóság jogtalan követelései miatt felbőszült, tüntető tömeg ellen. Többszöri alkalommal vízágyúkat és római rohamosztagosokat vetett be, így lázadókat pár nap alatt sikerült leverni. A megtorlás kegyetlen volt. A még élő lázadókat keresztre feszítették és az összes kipát megsemmisítették. A római parókacég megpróbált minden lehetséges nyomot eltüntetni, hogy nyugati üzletükre ne legyen befolyással Jézus találmánya, ami sohasem jutott ki Júdeából.

 

Nincs jobb bizonyíték erre, mint a rengeteg európai tar uralkodó, mint Kopasz Károly, vagy Kopasz Kázmér.   „Teljesen új alapokra kell helyeznünk a történelmet. – kezdi interjúját a szöveget megfejtő Horribly I. Bald  régészprofesszor- nem elég hogy egy népet ítéltünk meg helytelenül több, mint két évezreden keresztül, ezt a nagyszerű találmányt is nélkülöznünk kellett.” Nyilatkozatát, elmondása szerint azért fogta rövidebbre, mert elsőként szeretne ő is kipát venni magának- árulta el a jócskán kopaszodó kutató.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr382513875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása