hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Csordás Gergely: Szántóföldeket képzelődnek a Kazincbarcika gazdák

2010.12.09. 05:16 - a putnoki halottlátó

Címkék: turizmus önkormányzat polgármester természetvédelem borsod álhír hallucináció kazincbarcika szerek tudatmódosító baz megye

Több gazda panasszal élt a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatalnál, az ügyben, hogy szánföldjeik még mindig víz alatt állnak. De a polgármesteri hivatal, nem tudja miféle számtóföldekről beszélnek.

 

A "Borsodi tó- és lápvidék" néven ismert területen, a polgármester elmondta, hogy nincs semmi féle szántó, csak víz. Erre a gazdák érvelésül elmondták, hogy a földek a víz alatt vannak és a vizet minél hamarabb le kéne szivattyúzni. Válaszul a város több tiszteletben járó elöljárója is megerősítették, hogy semmi képen nem lehet "szántóföld" a tavak alatti földrész, mert azt a területet, nem véletlen, "tófenéknek" nevezik.

De az elhúzódó vitának véget vethet az a tény, miszerint az "egyedülálló vadvízi élővilág" miatt (békák, algák stb.), természetvédelmi területté akarják nyilvánítani, és kiváló pozíciója miatt (közvetlen a 26-os főút mellett), nagy turisztikai érdeklődésre számítanak.
Eközben a rendőrség házkutatásokat végzett, esetleges hallucinogén szerek ügyében, mely ilyen képzeteket okozhat, találtak is az egyik ház melléképületében eldugva, egy nagy adag füvet, de erről a későbbi vizsgálatok során kiderült, hogy szalma.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr232499243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása