hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Dittrich Panka: Panka HírADÓ

2010.12.09. 04:06 - SZAVICS

Címkék: panka

Jó napot kívánok! A Panka híradót hallják. Nem (de mégis) mindennapi esemény történ(y)t! Több milliárd bankók repkedtek az kézen! Állítólag egy amatőr videós rögzítette. A Kormány ezért válságstábot hozott létre.

Első dolguk a Titok Miniszter megválasztása volt. A Szóvivő a Miniszterelnök állásfoglalásában kifejtette: Eljárást indítanak a videós ellen, mely szerint hamis tényekkel riogatja a népet. Ezért rágalmazásért feljelentették. Gyorsított eljárásban megtörtént a rabosítás. A videót elkobozták. A környezetvédők állítják, mely szerint ez a pénz -"kitudja, hol áll meg, és kit hogyan talál el"- szóval ez a pénz büdös és egészségre ártalmas ANYAGOKAT tartalmaz. Akinek nem jut belőle, annak kilyukad a gyomra, és éhen halhat, akinek jut, megmérgezi vele az éhezőket. Az Onbucman vizsgálódik, ami több évig is eltarthat.

A pénzpiaci válságstáb az ügyészséghez fordult, annak érdekében, hogy a pénz nem hamis elveken gyarapszik, csupán csak szaga van. Minél előbb kiszagolja az ember, annál több jut neki, amitől az orrát egyre feljebb hordja. További részletek és a teljes videó megtekinthető a panka@nadelopnikell.hu- ha oldalon. További híreink. Súlyos baleset történt: a kormánykerék nem tudta, hogy jobbra vagy balra kanyarodjon ezért kisodródott. De még mindig nem tudni melyik irányba halad.

A parlament első napirendi pontként ma szavaz a fővárosi állatkertben születendő bika neméről. Előfordulhat, hogy a döntés sem fog megszületni, ahogy a kisbika sem. A főnapirendi pontot megint elvetették, mely szerint kinek mitől sáros a kezes-lábasa. Helyette azon vitatkoztak, hogy miért van narancshéj a padokban és száraz szegfű a vázákban. Jobbik esetben elküldik a rendzavarokat. De ezt utólag közösen eltemették.
Elnézésüket kérjük, de az adás megszakad. Téves hírközlés miatt két évezredre szün(H)etel.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr842500434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása