hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Sárközi Zsolt: Háttal interpellál Gyurcsány Ferenc

2010.12.09. 05:12 - SZAVICS

Címkék: orbán gyurcsány parlament álhír belpolitika

„Nem biztos, hogy képes lennék felolvasni a beszédemet, ha a velem szemben ülő Orbán Viktorból csak úgy sugárzik az ellenszenv” – nyilatkozta Gyurcsány Ferenc, miután hétfői interpellációját a miniszterelnök nem fogadta igazán jó szívvel. Gyurcsány azt fontolgatja, hogy legközelebbi kérdését a miniszterelnöknek háttal fogja elmondani.

„Nem szeretnék tiszteletlennek tűnni, és előre is elnézést kérek, ha valakit megbántok majd a viselkedésemmel, de annyira feszélyez Orbán Viktor jelenléte, hogy valószínűleg nem tudnám kitölteni a rendelkezésemre álló két percet, ha látnom kellene megvető tekintetét” érvelt a volt miniszterelnök.

Szíjjártó Péter, a kormányfő szóvivője szerint Gyurcsánynak nem kell izgulnia, „a miniszterelnök úr ebben az évben már nem szándékszik személyesen válaszolni a hozzá intézett interpellációkra.” Friderikusz Sándor azonban együttérzéséről biztosította a szocialista képviselőt egy internetes kommentben. Azt javasolta, fektessen több hangsúlyt tánclépéseire, de pánikra semmi ok, ő úgy gyönyörű, ahogy van.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr842500440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása