hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Blogger Lone: Schmidt Pál klónokat találtak Dél-Alföldön!

2010.12.13. 17:30 - a putnoki halottlátó

Címkék: klón klónozás köztársasági elnök schmidt pál

Szentesi tudósítónk jelenti:
Nagymágocs és Kardoskút határában találkoztak először a helyi polgárőrség emberei Schmidt Pál klónozott másaival.

Az önkéntesek bejelentést kaptak az Ivartaknyosi tanyáról, hogy már napok óta nem tudnak aludni, mert valahonnan furcsa zajok hallatszanak. Ekkor indultak útnak a délutáni szürkületben mocsárjáró ladikokkal – számol be Rozetta Tivadar, a polgári szerveződés vezetője. Végül – kiegészülve a helybéli rendőrökkel - háromórányi keresés után jutottak el a zaj forrásához, amikor nagy meglepetésükre egy tárogató nevű hangszeren játszó öt főből álló csoportot találtak, akik kinézetükben mind leginkább a köztársasági elnökre hasonlítottak. A személyeket személyazonosítás céljából előállították a Nagymágocsi Rendőrőrsön, de nem jártak sikerrel, mivel a szóban forgó egyéneknek még ruhájuk sem volt, ezen kívül nem tudtak értelmes magyarázatot adni semmilyen kérdésre.

Az ügy kivizsgálása másnap folytatódott, méghozzá sikerrel, ugyanis a mocsaras-nádas tanyavilágban további kilenc főt találtak, akik tökéletes másai voltak elődeiknek. Három fő épp tökmagot evett, a másik hat pedig fakardokkal imitált párbajvívást, amikor rájuk találtak. Minden ruházatuk egy-egy gyolcsing volt. A gyanú a közelben élő kísérletező kedvű - már büntetett előéletű F. Irma (43) és G. Zsombor (57) személyekre terelődött, akik pajtájának átkutatása után előkerült hatvanhárom darab ötliteres dunsztosüveg, valamint számos kezdetleges orvosi eszköz. Ugyanitt találtak további tizenegy főt, akiket még szintén nem tudtak azonosítani, mivel semmilyen nyilvántartásban nem szerepelnek.

Az eszközöket lefoglalták, a gyanúsítottakat pedig előállították, a kivizsgálás folyamatban van, így egyelőre azt sem tudni, hogy milyen cél vezérelte a feltételezett elkövetőket.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr42513514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása