hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kokszos Tóni: Nyugdíj helyett sorsjegykedvezmény

2010.12.11. 00:38 - SZAVICS

A vártnál is drasztikusabb lépésre szánta el magát a kormány a nyugdíj megreformálásával kapcsolatban, hiszen tegnap a 2/3-os parlamenti többség megszavazta a nyugdíj teljes eltörlését. A gyors döntés mögött az a nem titkolt szándék állt, hogy a kormány szerette volna elkerülni egy újabb nyugdíjreform-ellenes facebook- csoport tüntetését és hajnalig tartó goapartyját a Kossuth téren.

Réthelyi Miklós, nemzeti erőforrás miniszter a váratlan döntést azzal indokolta, mivel az egészségügy úgyis katasztrofális helyzetben van, és a népesség 95%-a nem éli meg a nyugdíjkorhatárt, így teljesen fölösleges fenntartani ezt az elavult, posztszocialista rendszert.

Réthelyi hozzátette, hogy azok, akik valami különös véletlen folytán mégis túllépnék a 6.X-et, választhatnak az élethosszig tartó munka vagy pedig a kedvezményes sorsjegy vásárlása között. Utóbbi esetben minden 65.életévét betöltött személy 50%-kal olcsóbban vásárolhatja meg a Szerencsejáték Zrt által kibocsátott kaparós sorsjegyeket, ahol többek közt kedvezményes hévízi wellness-hétvégét illetve parizer utalványokat nyerhetnek a szerencsés idősek.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr832508125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása