hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Horváth Péter újabb álhírei I. Megszületett az első Tesco-bébi!

2010.12.13. 13:57 - a putnoki halottlátó

Címkék: kína tesco japán álhír sean connery

Megszületett az első Tesco-bébi! December 8-án, este 7 óra után megszületett az első Tesco-bébi. Az 53 centiméteres 3400 grammos egészséges csöppség a mosonmagyaróvári áruházban látta meg a napvilágot, az esemény komplikációmentesen lezajlott. A 24 éves anya a Szabó Márió Teszkó nevet adta az újszülöttnek, Havas Krisztián, az áruház ügyvezető igazgatója elsőként gratulált a családnak. Mint ismeretes az áruházlánc 2010-től új szolgáltatást vezetett be a vásárlók minél jobb kiszolgálása érdekében: hat észak-dunántúli áruházban kísérleti jelleggel szülőszobát is berendezett. A Tesco ettől a lépéstől a forgalom növekedését várja, illetve ezzel próbál hozzájárulni Magyarország lakosságfogyásának megállításához. Ha a vásárlóközönség pozitívan fogadja az új kezdeményezést, úgy további áruházakban nyílnak szülőszobák.

 
Eltitkolt kínaiak százmilliárdjai!
 
Japán geológusok állítása szerint 250 milliárd kínai él a föld alatt. Számításaik szerint egy 70 millió köbkilométeres üreg van a Kínai-Himalája alatt, kb. 35 kilométerre a felszíntől. Az üreg tartalma rendszertelenül mozog, ám a rendszertelenségben van periódikusság, erre alapozzák a japánok állításukat, valamint a modellek számítása támasztja alá e hatalmas mennyiségű ember jelenlétét. "Ezen állítások igazolnák a Föld tömegének és tömegeloszlásának problémáját, valamint gazdasági vonatkozásban is magyarázatot lelnénk a kínai gazdaság páratlan szárnyalására." - mondta Hubert van Neeijmes, az Brüsszeli Gazdasági Egyetem rektora. Egyes radikális tudóscsoportok még ennél is továbbmentek, a Hold felszíne alatt körülbelül 40 milliárd kínait gyanítanak.
Kínai Népköztársaság jelenleg cáfol és határozottan visszautasít minden ilyen irányú vádat.
 
Sean Connery visszatér gyökereihez!
 
A legskótabbak skótok közt nyilvántartott színész múltjáról zavaros dolgokat derített ki az ír The Swipes bulvárlap. Az írek valahogy sosem hittek ebben a skót legendában: a Birodalom Lovagjáról lerántották a leplet. Sir Thomas Sean Connery nem skót és soha nem is volt az! 1930-ban született Las Palmasban Kanáry Sándor néven, a dizőz Blaha Lujzaés a híres Afrika-kutató Kanári Tihamér eltitkolt törvénytelen unokájaként. Az idősebb Kanári nevéhez köthető az általa felfedezett, majd róla elnevezett Kanári-szigetek; családjukkal ide menekültek a mindent elsöprő pénzügyi válság elől a huszas évek végén Magyarországról. Itt született Sándor, de a Franco-diktatúra elől menekülniük kellett, ekkor telepedtek le skót földön. Sándor nevét skótosították, skótként nevelték, származását titkolták. A szülők Amerikába távozásuk előtt egy helybéli család gondjaira bízták.
 

Az ír lap felfedezése sokkolja jelenleg Britannia lakosságát, magát a művészt is meglepetésként érte a hír, egyenlőre nem is cáfolja, de nem is erősíti meg az értesüléseket. Viszont egyes megfigyelők szerint az elmúlt hetekben egyre többször bukkan fel mind Magyarországon, mind a Kanári-szigeteken.

Jimmy mégsem a túlzásba vitt kerékpározásban lelte halálát?

Úgy tűnik a Zámbó Jimmy körül ülő viszonylagos nyugalomnak egy rövid időre vége szakad. Egyre gyengébb lábakon áll az az elmélet, miszerint az egyszerűen Királyként emlegetett sztár mégsem a mértéktelenül túlzásba vitt kerékpározásban lelte halálát. Mint korábban beszámoltunk róla a Nemzeti Sport felvetette, hogy a 42 éves sportember szíve edzés közben állt meg. Ennek ellentmondani látszanak azok a felvetések, miszerint baleset áldozata lett, rosszindulatú pletykák szerint ittas állapotban saját magát lőtte fejbe egy kakas miatt. Habár a család hosszú évek után egyre többet nyilatkozik, így továbbra is csak találgatásokba bocsájtkozhat a sajtó. Szomorú aktualitása a hírnek, hogy a nótáiról híres sportoló halálának a napokban lesz a tizedik évfordulója.

Új generációs zuhanyrózsák

A zuhanyozás szabadságát hozza el a spanyol Almunia cég új fejlesztése, a vezetéknélküli zuhany. A normál zuhanyfejnél alig nagyobb eszköz a levegőből vonja ki az oxigént, a vízhez szükséges hidrogén előállítását egy cipősdoboz nagyságú bázisállomás végzi, amely hidrogénmolekulákkal bombázza irányítottan a fejet. A bázisállomáshoz maximálisan 4 fejjel tud összeköttetésben lenni, egy feltöltéssel kb. 40-80 alkalommal lehet zuhanyozni (függ a levegő nedvességtartalmától is), a hatótávolság 10-20 méter a csatlakoztatott fejek számától függően. A feltöltéshez szükséges egy speciális hidrogénkapszula, de már folyik a fejlesztése a simán vízzel működő változatnak. Az Almunia WiSho Oxygenics készülék már rendelhető az interneten keresztül, a bázisállomás 1000 €, a zuhanyfej 500 €, a hidrogénkapszula 40 € körüli áron kapható a webáruházakban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr412512997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása