hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Papp Zoltán: Mellre és bicepszre gyúrnak a nyugdíjvédők

2010.12.13. 12:39 - SZAVICS

Címkék: nyugdíjvédők

A magánnyugdíjpénztári befizetések államosítása ellen szállnak síkra a civilek. A MyVip-en szerveződött akciónak már több ezres támogatottsága van. Szerintük a magántulajdont akár erővel is meg kell védeni.

Tápos Tibit a kezdeményezés főszervezőjét kérdeztük a tervekről.  „Amint Matolcsy hozzányúl a nyugdíjbefizetéseinkhez oda megyünk, lefogjuk és kivesszük a kezéből. A haverjaimnak minimum 50 centis a bicepszük így ez nem fog problémát okozni.”  Tibor állítása a MyVip-es profilképek alapján igaznak tűnik.

Schobert Norbi izom-szakértő szerint nem egyértelmű, hogy a civileket tekintsük esélyesnek Matolcsyval szemben, aki az MTI a meg nem erősített értesülései alapján hátra és tricepszre erősít, így fölveheti a versenyt a civakodásban.

A folyamatok különös mellékterméke, hogy a bedurrant miniszterről egyre több tükör előtt készült fényképeket találtunk a közösségi portálokon.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr842512845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása