hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Nemes András: Minden rendben lesz!

2010.12.11. 23:46 - a putnoki halottlátó

Címkék: tudomány fogyasztás környezetvédelem álhír önpusztítás mértéktelenség egészségvédelem

A napokban került nyilvánosságra egy nemzetközi tudóscsoport a NASA által is igazolt szenzációs felfedezése, miszerint: Minden rendben lesz! A több éves kutatómunka eredményeként megszületett dokumentum végre eloszlathatja kételyeinket világunk működésével kapcsolatban, választ ad az évezredes kérdésekre, megnyugtatja háborgó lelkünket, és hátrálásra készteti az örök vészmadarakat.


A tudóscsoport, mely a világ legjobb biológusaiból, kutatóorvosaiból, filozófusaiból és jövőbelátó médiumaiból verbuválódott, végre minden kétséget kizárva bizonyítja nekünk: minden rendben lesz, sőt, ami az egész felfedezést még csodálatosabbá, felemelőbbé és mindannyiunk számára szívet melengetőbbé teszi: egyáltalán semmit sem kell tennünk érte!
Nem kell rettegnünk többé a globális felmelegedés, az üvegházhatás, a légszennyezettség, az űrszemét, a megmagyarázhatatlan földmozgások, árvizek, az óceánok olajtartalma, vagy az egyre gyakoribb szmogriadók miatt, hiszen: minden rendben lesz! Földünk elmaradott országainak akadozó élelmiszerellátása, az ezen területeken terjedő gyógyíthatatlan vírusok, az AIDS, az ebola, a madárinfluenza mutációi, a TBC, a különböző trópusi vérzéses lázak, a vízkészletek rohamos apadása, termőföldjeink kiszikkadása, az esőerdők fáinak folyamatos pusztulása, a megállíthatatlan és egyre nagyobb túlnépesedés nem jelenthetnek veszélyt többé, hiszen tudjuk: minden rendben lesz! A háborúk, melyeket puszta hatalomvágyból indítunk, természetes velejárói életünknek, fajunk sajátossága az értelmetlen erőszakra való hajlam, így nem is kell aggodalmaskodnunk miatta, hiszen: emberek vagyunk, az uralkodó faj ezen a földön, nem viselkedhetünk másként, nem is szabad másként viselkednünk. A meteorzáporok, cunamik, vulkánkitörések, a klímaváltozás hatásai természeti jelenségek csupán, barátkozzunk meg velük, fogadjuk el őket úgy, ahogy vannak. A kihalófélben lévő állatok, a fajok, melyek mára visszavonhatatlanul az enyészetté lettek, mindenképpen kipusztultak volna, alkalmatlannak találtattak a földi létre, így felesleges minden, a megmentésükre irányuló törekvésünk, engedjük elmenni őket, és fordítsuk hasznunkra az életteret, melyet eltűnésükkel átengedtek nekünk. A földönkívüli létforma, melyre az Arizonai sivatagban bukkantak helyi telepesek, semmiféle veszélyt nem jelent, másfél méteres metszőfogai földművelésre szolgálnak, hosszú, szigonyszerű nyúlványban végződő farka pedig csupán a tájékozódásban segíti. A csecsemő, aki három fejjel és nyolc, pókszerű csáppal a testén született Japánban, nem számít rendellenesnek, ő is csak egy közülünk, olyan, mint bármelyikünk, botorság lenne hát viszolyognunk tőle. A nagy, fekete, agresszív vérlegyek, akik Kuala Lumpur peremvidékén tűntek fel néhány hete, és állítólag tömeges támadásokat intéznek a lakosság ellen, nem veszélyesebbek, mint a moszkitók, egyetlen jól irányzott ütéssel kivégezhetőek.
Az emberi kapcsolatok érzelmi sivársága, a közösségek felbomlása, a kommunikációra való, egyre gyakrabban tapasztalható képtelenség, a gyűlölködés, a békés egymás mellett élés megvalósíthatatlansága mind-mind természetes folyamatok, nem kell törődnünk velük, hagyjuk el magunkat, hiszen: Minden rendben lesz! A mindennapossá váló iskolai lövöldözések, gyermekeink vérszomja, a kisemberek néma dühe, politikusaink erkölcstelensége, a pénz mindent uraló hatalma és a hazugságok tömkelege, melyekkel körülbástyázzuk magunkat tökéletesen helyénvaló dolgok, a Természet ezt várja el tőlünk, ne okozzunk hát csalódást neki! Testünknek mindig az a legjobb, amit teszünk vele, így semmiképpen sem szabad megerőszakolnunk táplálkozási szokásaink felborításával, károsnak mondott szenvedélyeink elhagyásával, diétákkal, kínzó tornagyakorlatokkal. Hagyjuk a francba a spiritualitást, a lelki békét, az önmagunk teljesebb megismerésére irányuló törekvéseket! Éljünk oly módon, ami a legkevesebb energia befektetést és kellemetlenséget okozza számunkra!


Minden rendben lesz! - zárták videoüzenetüket a kutatócsoport tagjai, mielőtt űrhajójuk végleg elhagyta volna a Föld légterét.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr832507967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása