hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Bettmen Karcsi: Átalakul a Barátok közt, visszatérnek a Szomszédok

2010.12.09. 07:39 - a putnoki halottlátó

Címkék: barátok közt szappanopera szomszédok álhír berényi miklós etus taki bácsi

Komoly átalakuláson esik át az RTL Klub Barátok közt című sorozata. A nézettségi indexek magas szinten tartása érdekében összevonják a Magyar Televízió szép emlékű Szomszédok című sorozatával.

“Az állandó versenyfutás miatt csökkent a tartósan kétmillió feletti nézőszám, ezért szántuk el magunkat erre a lépésre. Felméréseink azt mutatják, hogy a lakosság körében nagyfokú nosztalgia tapasztalható a nyolcvanas évek irányában” – nyilatkozta portálunknak Kalamár Tamás a jelenleg 5460. részénél tartó sorozat producere. Mint elmondta, a nosztalgiázók a Szomszédok című egykori teleregényt is visszasírják, ezért döntöttek úgy, hogy a Barátok közt-öt úgy módosítják, hogy abba beleférjenek a Szomszédok is.
Mint riporterünk megtudta, a sztori szerint a Berényi Kft. komoly adósságokba zuhan ezért kénytelenek eladni a Mátyás király tér 1. alatt lévő lakóépületet és mivel egy korábbi ügyletben megvásárolták a Lantos utca 8. címen lévő tömbházat, így mindenki odaköltözik.
A Szomszédok szereplői pedig már amúgy is ott laknak, így a két sorozat gárdája összekeveredik, ami sok érdekes szituációt eredményez. Így például Berényi Miklósról kiderül, hogy az azóta már elhunyt Taki bácsi az igazi apja, ezért az iránta érzett tiszteletből taxizni kezd. Ezzel konfliktushelyzet alakul ki közte és Géza között, aki szintén taxis. Julcsi meghökkenve ismeri fel Gézában régi szerelmét Kristófot. Mágenheim doktor rámozdul Klaudiára, a felesége, a kozmetikusnő pedig Bartha Zsolttal kezd kavarni. Vilmos összejön Janka nénivel, Szikszai Etus pedig leleplezi Klaudiát, akiről kiderül, évekkel korábban elrabolta őt és a helyébe lépett, valójában nem is arisztokrata csak egy felfuvalkodott tanyasi liba, aki sokat olvasott, azért tűnik annyira műveltnek.
A megújult Barátok közt a téli szünet után indul.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr162503456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása