hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Bettmen Karcsi: Demszky Szabadkán épít metróvonalat, de lesz villamos is

2010.12.09. 05:13 - a putnoki halottlátó

Címkék: budapest combino demszky metró szeged álhír villamos szabadka

A határ túloldalán folytatja pályafutását dr. Demszky Gábor, Budapest idén leköszönt főpolgármestere. Értesüléseink szerint a vajdasági Szabadka polgármestere Szasa Vucsinics szerződteti infrastrukturális fejlesztésért felelős tanácsadónak. Demszky feladata a közlekedés fejlesztése lesz, első projektként egy metróvonal kialakításán dolgozik majd.

A városatyák kezdetben kisebb fenntartással fogadták ezt az elképzelést, tekintve, hogy egy 100 000 lakosú városról van szó. A volt főpolgármester azonban felvázolta, milyen lehetőségek rejlenek e beruházásban. Mint mondta, a szabadkai vonal kijárat lehetne Európa felé, ugyanis az a szabadkai Városházától indulva egészen Budapestig húzódna, ahol összekötnék a 4-es metróval, de megállna a polgármester házánál is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(A villamos-közlekedés felszámolását megsiratták Szabadkán. Demszky hasonló érzelmi kitöréseket ígér)

 

Hírportálunk kérdésére, miszerint nem azért találta-e ki az egészet, mert a neje közkedvelt bevásárlóhelye a szabadkai ócskapiac, Demszky elmondta, hogy erről szó sincs, több másik bevásárlóközpontnál is lenne megállóhely.

Demszkyt a szabadkai polgármester még egy beruházás nyélbe ütésével megbízta. Köztudott, hogy Demszky a villamos-közlekedés terén kiváló kapcsolatokkal rendelkezik a német Siemenssel, akiktől otthon is vásárolt sárga színű, megbízható Combino típusú villamosokat. Szabadkán 1974-ben számolták fel a villamosközlekedést. Az utolsó feldíszített villamost a szabadkaiak megsiratták. Demszky szavatolta Szabadka első emberének, hogy az ő Combinói is heves érzelmi kitöréseket okoznak majd a lakosság körében.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr822503406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása