hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Bettmen Karcsi: Egy szappanopera címszerepében tér vissza a képernyőre Mónika

2010.12.09. 04:05 - a putnoki halottlátó

Címkék: rtl klub szappanopera erdélyi mónika álhír mónika

Visszatér az RTL Klub képernyőjére Erdélyi Mónika. A nevét viselő kilenc éven át futott nagy sikerű talk-show megszűnését követően most egy szappanopera főszerepében találkozhatunk vele újra.

A Drága Dáórika címet viselő sorozattal a Mónika show-t kívánják tovább éltetni. Ebben Mónika egy talk show-műsorvezetőjét, Körtvélyessy Dórát alakítja. A jómódú családból származó Dóra minden délután tömegeket vonz a képernyő elé. Műsorában megromlott szerelmeket, apa-fiú ellentéteket hoz helyre, családokat egyesít újra. Egyik stúdióvendége, egy lecsúszott rakparti rakodómunkás azonban megdöbbentő tényt közöl vele: Igazából ő az apja.
 
Ekkor Dóra élete megváltozik. Elveszíti munkáját, mert a műsorban olyan trágár szavakkal illeti a magát apjának nevező férfit, amelyekről addig azt sem tudta, hogy léteznek, emellett egy elszólásával kétségbe vonja Magyarország államformáját. Lakáskölcsönét sem tudja fizetni, ezért odaköltözik újonnan megtalált apjához, aki nyolctagú családjával egy kiszuperált tehervagonban lakik az egyik hipermarket hátsó udvarában. Dóra megismeri igazi családját, a bevásárlóközpont raktárának környékén pedig a szerelem is rátalál egy olajfoltos kezeslábast viselő enyhén raccsoló dzsentri családból származó benzinkutas személyében.
 
„Nagyon tetszik az új munkám. Igazából könnyen át tudtam élni a szerepet, olyan érzésem van, mintha már lettem volna hasonló élethelyzetben” – nyilatkozta az új sorozat főhősnője.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Mónika új otthona, ahol új kalandok várnak rá)

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr202503434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása