hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Borda Réka: Tragédia a csempén

2010.12.09. 06:51 - a putnoki halottlátó

Címkék: konyha kutya álhír tragédia mazsola

Fridzsider körül – december nyolcadikán, délután tizenhat óra negyven perckor egy házlakó, B. L. kinyitotta a mazsolás zacskót (Egyél Mazsolát kft. termék, lejár: 2011. március 20.), azonban nem számolt vele, hogy idegességében, melyet a lábával folyamatosan közösülni kívánó westie-tacskó keverék kutya váltott ki, olyan szerencsétlenül teszi ezt meg, hogy szana- és szerteszét repülnek belőle a mazsolaszemek.

Egyes szemtanúk bizonyosak afelől, hogy lett volna rá módja, hogy a konyhaasztalon fekvő olló segítségével vágja el az Egyél Mazsolát termék tetejét, azonban ezt saját hanyagságából elszalasztotta. Az egyik telefon közelbe gurult áldozatnak volt még annyi jelenléte, hogy feltárcsázza a 107-et. A rendőrség gondatlanság vádjával letartóztatta a tettest, aki őrizetben várja kihallgatását. Az egyetlen túlélő, ifj. M. állapota kritikus.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr302503480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása