hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Dittrich Panka: Celeb hirech

2010.12.09. 03:00 - SZAVICS

Címkék: izé

Nem mindennapi eseményekről számolok be Önöknek! Nyuszki Punyinak egyik napról a másikra kinőtt a szőre, mitől? Csak sejthető. Elment Biszy Bokszyhoz és brutálisan szőrbekaptak, mert ellopták a bundát, amit kölcsön adott neki. Bunda, bunda szőrös bunda, mi maradt-e belőled? A rendőrség személyes ügyként kezeli a feleket. Kérdésünkre csak csámcsogtak.

Mi számolunk be először az évszázad sztorijáról! Nyirdky Majdky a híres sebtapasztó a tökére pirszinget rakatott. A párja Marjad Majdmi beszélte rá. Aztán belement. De tervezi, hogy a fülét is megnagyobbítatja, így hallani fogja azt is, amit róla sugdosnak, kell a lé a perekből, hogy eljusson Neszeországba…
 
Ha nem tudnák, Neszeország az olyan kiváltságos hely, ahol csak kap az ember, és adni semmit sem kell. Ha eljut oda, miért is ne nyomulna, akkor természetesen stábunk elkíséri, erről mi sem maradhatunk le… Bekeni Mellécseng feleségéről 5 hónap együttlét után kiderült, hogy leszbi. Ezért külön (k)öltöznek, így nagy a karjamarka. A legnagyobb gondjuk, hogy kijjjjé legyen cuca. A cucafáját!.
 
Mici Murcinak kiszáradt az egyhetes szilikonnyelve. De hol fog akkor nyalakodni? Pedig szerettünk volna beszámolni, hogy vajon mért tört bele a foga. Ám egyelőre csak fogas kérdés marad. Csak remélni tudjuk, a titokra fény derül. Ahogy a fogára is.
 
Csuszi Csorkosztja tanga bugyiját a paparadzék lehányták. Ugyanis romlott piával édesgette őket magához. Annyi bizonyos, hogy az a rózsaszín tanga volt, amelyikben tegnap nekünk pózolt, hiába nem hívtuk. Bentfektesek szerint a folt rajt maradt.
 
Babra Kacsóró bevetette báját, ingyen leszívhatják a hasán a zsírpárnáját. Erre gyúrt jó ideje. A zsírt felajánlotta jótékony célra. A bevételből majd fákat öltetnek a sarkon.                                                                                                                                                                                                 De Vajon van annyi zsírja? A fejleményeket nyomva követ(el)jük.
 
Szöszi Möszikének letörött a körme, de az is lehet, hogy lerágta. Vagy ő, vagy valaki más. Majd mi kiderítjük. Mindenesetre Kuri Karó lábai közt vigaszalódik.
 
Jenkise Feneke megint megmutatta magát! Nem jobb kézzel, hanem balkézzel törölte… Már csak az a kérdés milyen toalett papírral? Ne aggódjanak, nem maradnak le semmiről, amint megtudjuk, feltétlenül beszámolunk róla.
Lálálálilálo
 
A műsorvezető ruháját a kínjaiba vette. A cipőjét ugyanott. A műsort támogatta a fene.
 
Felejtős szerkesztő: panka-csa

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr912500431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása