hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hidasi László: Népszerűtlen El clásicó

2010.12.09. 04:19 - a putnoki halottlátó

Címkék: szoftver foci bajnokság spanyol csalás hacker football álhír messi real madrid trial gyűrűk ura fc barcelona balrog felipe jorge computeranimáció

A spanyol football bajnokság legelismertebb derbije horribilisan alacsony nézettségi mutatókat generált. A Real Madrid és FC Barcelona összecsapásának világszerte csupán 3568 nézője akadt, és feltehetőleg 91,2%-át egy üzbég felnőtt csatorna adja ezen számnak, akiknek teljesen véletlenül sikerült jelet fogniuk a  négy hónapja üzemenkivüli TV toronyból.

 
A szerkesztőségünk ezek után, brit tudósok segítségével, számos algoritmust lefutatva kiszámolta, hogy a Barcelona kb. 100.000 férőhelyes stadionja igen csak ritka lett volna, hiszen a meccsre is 1000 ember váltott jegyet, ez viszont az élőadásban nem látszott. Szerencsénkre helyi tudósítónk, Koka Ineh Heroinendez, hamar tájékozatott minket. Megtudtuk, hogy a stadion feltöltésére a Gyűrűk Urában használt klónozó effekteket használtak, a LOTRmovv2 programból. ”3-0-nál már bohóckodtunk a srácokkal, és próbálgattuk egyéb opcióit a programnak, 1-2 helyre be-beszúrtunk egy Balrogot, de Messit is helyettesítettük Zsákos Frodóval”- nyilatkozta Felipe Jorge kom.média igazgató a Hírcsárdának.  A meccs hangjait más mérkőzések alól vágták be, ezért csendül fel néha a „Forza Juve”, de a „Ki nem ugrál b**** román!” is szintén hallható.
 
A derbi 5-0-s Barcelona győzelemmel zárult és a rendezők remélik, tavaszra megnő az érdeklődés, mert csak trial verziókkal rendelkeznek az adott programból.
Most kaptuk a hírt. Az üzbégek a napokban szervezik újra a nemzeti válogatottjukat, és elkezdik az edzéseket egy a meccsről felvett videó kazetta alapján.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr682499537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása