hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Magyar Csaba: Lélekcsapda - fejezetek a Pentagon szupertitkos projektjeiből

2010.12.09. 03:02 - SZAVICS

Címkék: usa ez az vagy álhír pentagon

 

A 17 éves svéd Sven Johansonnak köszönhető, hogy a Pentagon világszerte óriási felháborodást keltő két párhuzamos projektjére fény derült. A programozózseniként ismert skandináv középiskolás a DARPA, az USA hadiipari kutatásait irányítő és szponzoráló szervezet weboldalán tört fel egy rejtett kaput, majd talált rá két megvalósítás előtt álló szupertitkos projekt leírására. A letöltött és az amerikai hadügyminisztérium tiltakozása ellenére nyilvánosságra hozott dokumentum szerint a titkos kutatások az emberi lélek közvetlen ellenőrzésére irányulnak.
 
A DARPA a Johns Hopkins egyetemmel együttműködve egy újfajta, sötét távlatokat nyitó eljáráson dolgozik, mely a televíziónál és más tömegtájékoztató eszközöknél százszorta hatékonyabban képes az emberi lélekre hatni.
 
 
Mindehhez a STRAP (Soul Trap vagy Lélekcsapda) nevű projektjükben egy az emberi lélek foglyulejtésére alkalmas eszközt fejlesztettek ki. A mindössze diónyi méretű berendezés a kvantumfizika és a parapszichológia legújabb eredményeire támaszkodva abban a pillanatban lép működésbe, amikor a mesterségesen a klinikai halál állapotába hozott alany lelke kilép a testéből. A csapdába ejtett lélek azután akár egy másik testbe is transzferálható.
 
A másik, szorosan kapcsolódó projekt S&M (azaz Soul Manipulator vagy Lélekmanipulátor) néven fut. Célja, hogy a már foglyul ejtett, csapdában vergődő lelket, többek között kívánatos testek mutogatásával közvetlenül befolyásolja és tervszerúen változtassa meg.
 
Mint a Johanson által letöltött anyagokból kiderült, az amerikaiak előrehaladott emberkísérleteket is folytattak. Az utóbbi időben oly sokat emlegetett, a klinikai halál állapotából visszatértek testenkívüli élményei sok esetben összecsengenek, gyakorta elmondják például, hogy egy alagúton végighaladva közelítettek egy ellenálhatatlanul vonzó fényes kapuszerűség felé. Amint most most kiderült, ez nem más mint maga a Lélekcsapda.
A kísérletekért felelős vezető kutatók leírják, hogy a manipulált lelket testébe visszajuttatva, sokszor gyökeres személyiségváltozás figylehető meg. A klinikai halálból felébredő alany úgy érzi mintha újjászületett volna, nem ritka, hogy átértékelve addigi egész életét, és valami teljesen újba kezd. Azonban mindeddig nem tudták, hogy frissiben támadt érdeklődésük és választásaik előre megírt forgatókönyv szerint történnek.
 
Nem véletlen tehát, hogy világszerte hatalmas felháborodás és tiltakozás övezi a publikussá vált kutatásokat, mint ahogy az sem, hogy a reklámipari óriáscégek máris érdeklődésüknek adtak hangot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr402500961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása