hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mick Amakka: Rendbontás a diszkontban

2010.12.09. 04:29 - SZAVICS

7 letartóztatás, tucatnyi sérült és százezres anyagi kár a mérlege a tegnap reggeli túlkapásnak.

Ez a nap is úgy indult, mint a többi. A reggeli nyitáshoz állt sorba már 2 tucat ember, a Rabló utcai diszkontnál. Elhangzottak a szokásos "nyissanak már ki!" és a "nem érünk rá!" jelszavak. 7 órakor kinyílt az ajtó és beözönlöttek az akkor még vevőnek látszó emberek. A nyitás után 2 perccel azonban kiderült: az újságban meghirdetett akciós hörcsögvelő kilója nem 299, hanem 349 Ft.
 
 
Az illetők azonnal heves tiltakozásba kezdtek, az üzletvezetőt és helyettesét vonták kérdőre. A feldühödött tömegből többen botjaikkal a felpakolt sólet konzerveket kezdték leborogatni, mások a kerekes szatyraikkal átgázoltak az eladókon. A biztonsági őr az üzlet másik végéből tartotta szemmel az esetet, majd a történtek hatására inkább hazament.
 
A balhé az utcán is folytatódott. A tömeg felszállt a 4-es buszra, ahol törni-zúzni kezdtek. A békés utasok megdöbbenésére a Sokol rádiókból maximum hangerőn szólt a Reggeli krónika, a hajhálós lázadók pedig a náluk lévő vérvörös rúzsokkal teleírták a busz belső részeit mindenféle obszcén és anarchista jelszavakkal. A munkába igyekvő utasokat ülőhelyeik átadására kényszerítették, az ablakokat becsukták és enni kezdtek.
 
Az egyik megállóban a rendőrség különleges erőinek sikerült megfékeznie a buszt és a kommandósok villámgyors akciójának köszönhetően elfogták a rendbontókat.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr32500476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása