hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Sárközi Zsolt: Megbukott a Való Világ

2010.12.09. 03:35 - SZAVICS

Címkék: bulvár árpa attila világ álhír való

A tévénézők több, mint 90%-a egyáltalán nem kíváncsi a való világra, sőt, kifejezetten elborzad tőle - derül ki a legfrissebb felmérésekből. A megkérdezettek nagy többsége szívesebben nézi a sárban fetrengő és vazelines lufikkal dobálózó celebritásokat, mint a szomszédjuk csípőficamának röntgenképeit vagy a házuk előtt elhaladó járókelőket.

 

 

A kutatás szerint a valóságra annyira nincs igény, hogy a nézőket sokkal kevésbé érdekli egy olyan hírműsor, melyben a politikusok nem bombasztikus közhelyeket pufogtatnak, hanem valós költségvetési, statisztikai adatokat közölnek vagy a társadalom és gazdaság reális állapotáról értesítik a közvéleményt. Mivel a való világ óriási költségeket emészt fel, amennyiben az érdeklődés továbbra is ilyen csekély marad, a következő évadban végleg leveszik a műsorról.

Árpa Attila a felmérések tanulmányozása után sajtóközleményében úgy nyilatkozott, számára „egy talpalatnyi föld elég” lenne, hogy visszacsalogassa a rajongókat, és bármikor szívesen adna egy-két jó tanácsot a Szerkesztőnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr372500930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása