hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Craz: Kiküldött tudósítónk jelenti

2010.12.11. 00:35 - SZAVICS

A Szövetségi Nyomozóiroda egy férfit fogott el tegnap hajnalban a Mono-tónál, Kalifornia állam területén.

A kiszivárogtatott értesülések szerint a letartóztatott Bill Smith ipari mennyiségű sampont kísérelt meg a tóba juttatni, veszélyeztetve ezzel a terület élővilágát. Tettére a későbbi kihallgatás során azt a nem mindennapi választ szolgáltatta, miszerint – szó szerint idézem –: Ki akartam nyírni azokat a rohadék marslakókat.

Bill Smith kissé sajátosan értelmezte a NASA pár nappal ezelőtti, idegen élet felfedezésével kapcsolatos bejelentését. Ugyanis tegnap este betört egy helyi nagykereskedelmi áruházlánc egyik központi raktárába, és eltulajdonított onnan két raklapnyi, az állam ide vonatkozó eladási listáját vezető sampont.

Szerencsére az ipari kamerák felvételeiről gyorsan beazonosították a férfit, így a bejelentéstől számított tíz órán belül sikerült lezárni a nyomozást, ami az elfogatással végződött.

Bill Smith az értelmetlen bűncselekménnyel kapcsolatban úgy nyilatkozott – szintén szó szerinti idézettel –: Én csak állampolgári kötelességemet teljesítettem, mikor megtudtam a földönkívüli invázió tényét. Most kell cselekedni, ki kell nyírni az idegeneket, mielőtt Amerikára szabadulnának. Én egy hős vagyok, és ezek a barmok bűnözőként kezelnek. David Duchovni is büszke lehet rám – fejezte be mondanivalóját, mielőtt elszállították egy pszichiátriai intézetbe.

Hírügynökségünk felkereste az ismert színészt, aki készséggel állt kameránk elé. A vele készült interjút hírösszefoglalónk után sugározzuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr622508119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása