hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Csányi Lajos: Az idegenek közöttünk vannak!

2010.12.11. 00:33 - SZAVICS

Vigyázat! Egyre több jel utal arra, hogy a Karácsonyi ünnepek közeledtével idegen lények szivárogtak be bolygónk népe közé. Kilétük és jövetelük célja ismeretlen. Külön veszélyt jelent, hogy az idegen teremtmények igen jól el tudnak vegyülni a tömegben, mivel külsőre nem különböztethetőek meg embertársainktól. Felismerni csupán különös viselkedésükről lehet őket. Az idegenek ugyanis nem veszik ki részüket a Karácsony megünnepléséből, nem járják naphosszat a bevásárlóközpontok boltjait, nem vásárolnak drága ajándékokat egymásnak, azaz egyáltalán nem hódolnak a Fogyasztás Szent Eszméjének.

 

Egy a napokban letartoztatott idegen a kínvallatása során bevallotta, hogy a saját hagyományaik szerint ők a Karácsonyt mindössze szűk családi körben szokták megünnepelni. Még leírni is borzalom, de nem szerveznek erre a neves alkalomra grandiózus party-kat, nem halmozzák el egymást ajándékokkal. Ehelyett inkább csendben megemlékeznek valami fickó születéséről, akit az idegen „Jézus”-ként emlegetett. Ám ami talán a leginkább gyomorforgatóbb tény: az idegenek Karácsonykor egyáltalán nem tömik degeszre a hasukat, egészen hányásig, úgy ahogy azt bolygónkon e neves ünnep alkalmával szokás és ildomos.

 

Népünk Bölcs és Mindenható Vezetői arra szólítják fel a lakosságot, hogy különösen óvakodjanak az idegen lényektől, és észlelésük esetén azonnal forduljanak a Fogyasztást Védelmező Főkapitányság legközelebbi kirendeltségéhez, vagy esetleg a Viselkedésrendészethez. Az észlelt idegeneket az intézkedő szervnek kötelessége még a helyszínen semlegesíteni (azonnali lobotómiával) és a Központi Átnevelőtáborba beszállítani. Amennyiben az idegen életforma akár a legkisebb ellenállást tanúsítja, az esetben az intézkedő szerv azt azonnal likvidálhatja. Mindezen intézkedések meghozatala és betartása, sőt betartatása szükséges és elégséges feltétele annak, hogy az idegenek ne veszélyeztetessék a Karácsonyt, a Javak és a Fogyasztás Ünnepét!

 

(c) Szép Új Világ Távirati Iroda Zrt.

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr902508117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása