hírek az érme másik oldaláról

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda és Tacskó Muki közös pályázata álhíreket generáló őrülteknek és szenteknek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hudy Arcadius: Elefántok a Marson

2010.12.11. 23:56 - a putnoki halottlátó

Címkék: tudomány nasa mars elefánt mta hold

Amerikai tudósok nemrég kimutatták, hogy a Marson elefántok élnek. Körülbelül akkorák, mint egy házi tapír, viszont nincs agyaruk, ezzel szemben két ormányuk van, azonban hátul, a farkuk helyén. Teljesen alkalmazkodtak a vízi életmódhoz, ugyanis úszósapkát hordanak és dohányoznak.


A tudományos szenzáció komoly nemzetközi vitát robbantott ki. Az amerikai tudósok szerint az ormányosokat még a szovjetek telepítették a vörös bolygóra, hogy hergeljék őket. Mármint nem a vastagbőrűeket, hanem a NASÁt. Észak-koreai űrbiológusok megesküsznek rá, hogy mindössze újabb imperialista blöffről van szó, tekintettel a mélyülő világválságra és Dél-Korea agresszív megnyilvánulásaira. Kínai szakértőknek az a véleménye, hogy nem elefántokról, hanem sivatagi atkákról van szó, és nem a Marson, hanem dél-amerikai őserdőkben bukkantak rájuk. Erich von Däniken szerint a felfedezés újabb bizonyíték a földönkívüliek látogatására, amelynek során nemcsak elefántokat, hanem vízilovakat és krokodilokat is katapultáltak a Holdra. A Magyar Tudományos Akadémia a finnugor elmélet újabb cáfolhatatlan bizonyítékaként értékelte a felfedezést.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://pallerozottelme.blog.hu/api/trackback/id/tr42510058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása